Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor mi a jó? Ha kezdemé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi a jó? Ha kezdeményezünk vagy ha nem?

Figyelt kérdés
Most komolyan, őszintén, főleg fiúk válaszát várom, de bárki írhat akár tapasztalatot...mindegy. Csak nem bírom eldönteni, ost akkor jó ha egy lány kezdeményez a fiúnál vagy nem? Ha egy lánynak nem okoz gondot megtenni az első lépést? Tudom, mindenki azzal jön hogy nem gáz, normális, de mégis, nem nézitek legalább egy kicsit r.ibancnak az ilyen lányokat a lelketek mélyén? Mert lássuk be, nem minden lány engedheti meg magának hogy ölbe tett kézzel válogassona fiúk közül. Viszont ha kezdeményez a lány akkor meg már nem kell annyira, mert nem kell érte küzdeni? Na ilyenkor mi van?
2012. aug. 30. 20:49
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Tapasztalatból?
2012. aug. 30. 21:35
 22/23 anonim ***** válasza:
Ha egyes olyanoknak nem kellettél még nem jelenti azt hogy nem kellenél egy jóképűnek a jövőben.
2012. aug. 30. 21:39
 23/23 A kérdező kommentje:
Nem zártam ki a lehetőséget, odaírtam, hogy általánosságban beszélek. De ha jóképűről lenne szó tuti az lkett volna hogy sokat akarok :D Amúgy meg egyáltalán nem ez a lényeg a kérdésben.
2012. aug. 30. 21:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!