Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor mi a jó? Ha kezdemé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi a jó? Ha kezdeményezünk vagy ha nem?

Figyelt kérdés
Most komolyan, őszintén, főleg fiúk válaszát várom, de bárki írhat akár tapasztalatot...mindegy. Csak nem bírom eldönteni, ost akkor jó ha egy lány kezdeményez a fiúnál vagy nem? Ha egy lánynak nem okoz gondot megtenni az első lépést? Tudom, mindenki azzal jön hogy nem gáz, normális, de mégis, nem nézitek legalább egy kicsit r.ibancnak az ilyen lányokat a lelketek mélyén? Mert lássuk be, nem minden lány engedheti meg magának hogy ölbe tett kézzel válogassona fiúk közül. Viszont ha kezdeményez a lány akkor meg már nem kell annyira, mert nem kell érte küzdeni? Na ilyenkor mi van?
2012. aug. 30. 20:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha úgy kezdeményez a lány, h ugyan dugjam már meg (ha nem is ilyen szavakkal, de ez a lényege), akkor természetesen ribancnak fogom nézni. Ha viszont komolyabbat akar, akkor csak örülök neki.
2012. aug. 30. 21:10
 12/23 A kérdező kommentje:

Én is azt hiszem most már hogy velem van a baj.

Nem úgy szoktam ismerkedni hogy leszólítok valakit és egyből letámadom. Legutóbb például pár hetes ismeretség után (nyári program) felvetettem szolidan hogy esetleg találkozunk-e utána, azóta nem is beszéltünk. Sokszor volt hogy neten írtam valakiknek, és aztán mindig valahogy lekoptak, pedig az nem valami nagy lépés (szerintem). Volt komolyabb eset is azt meg már nem is részletezem...

2012. aug. 30. 21:13
 13/23 A kérdező kommentje:
60% : nyilván erre gondoltam én is, nem szexre.
2012. aug. 30. 21:14
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy nem jöttél be nekik??
2012. aug. 30. 21:15
 15/23 anonim ***** válasza:
Bocs, de külsőleg nincs valami gond??
2012. aug. 30. 21:17
 16/23 A kérdező kommentje:

Nyilván nem jöttem be nekik, azért nem akartak semmit...

Nem mondanám magamról, hogy szép vagyok, de nagyon csúnya sem, persze ezt mindenkinek magának kell megítélnie. Lehet a fiúk másképp látják. Viszont tényleg nem akarok elérhetetlent. Nem a szépfiúk tetszettek sose.

2012. aug. 30. 21:20
 17/23 A kérdező kommentje:
Mindegy, ez már a személyes része. Nemcsak magamra gondoltam, másnál is tapasztaltam ezt.
2012. aug. 30. 21:21
 18/23 anonim ***** válasza:
Most komolyan mondod, hogy nem tetszenek a jóképű fiúk?? Na ezért szar akkor jóképűnek lenni...
2012. aug. 30. 21:25
 19/23 A kérdező kommentje:
Nyilván aki nekem tetszik azt én jóképűnek látom, nem vagyok mazochista :D Általánossaágban beszélek. Olyan az ízlésem hogy nem azok a fiúk tetszenek akik általában a lányoknak, vagy maximum megnézem őket, és ennyi. Nem is kellenék olyanoknak az tuti, és ez így rendben is van, csak hogy ne az legyen hogy biztos sokat akarok...
2012. aug. 30. 21:30
 20/23 anonim ***** válasza:
"Nem is kellenék az olyanoknak " és ezt te mégis honnan tudod??? ááá...
2012. aug. 30. 21:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!