Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi a jó? Ha kezdeményezünk vagy ha nem?
Figyelt kérdés
Most komolyan, őszintén, főleg fiúk válaszát várom, de bárki írhat akár tapasztalatot...mindegy. Csak nem bírom eldönteni, ost akkor jó ha egy lány kezdeményez a fiúnál vagy nem? Ha egy lánynak nem okoz gondot megtenni az első lépést? Tudom, mindenki azzal jön hogy nem gáz, normális, de mégis, nem nézitek legalább egy kicsit r.ibancnak az ilyen lányokat a lelketek mélyén? Mert lássuk be, nem minden lány engedheti meg magának hogy ölbe tett kézzel válogassona fiúk közül. Viszont ha kezdeményez a lány akkor meg már nem kell annyira, mert nem kell érte küzdeni? Na ilyenkor mi van?
Ez hülyeség, mindenki örül, ha a lány kezdeményez, ha nem olyan ronda, hogy lemegy a bányába és feljön a szén.
2012. aug. 30. 20:51
2/23 anonim válasza:
Semmi baj azzal,ha egy lány kezdeményez.A legtöbb fiú mer kezdeményezni.Csak egyes esetekben nem ismerik fel a jeleket.Ilyenkor szoktak a lányok kezdeményezni.más esetekben is.....
Eddig bukó srácokat fogtál ki..
2012. aug. 30. 20:51
3/23 ASOT válasza:
A Nők elvárják h egy pasi kezdeményezzen
A Pasik örülnek ha egy nő kezdeményez.
De akad olyan pasi is aki rib@ncnak tekinthet avagy könnyűvérűnek.
DE! Szerintem eléggé észre lehet venni egy pasin ha az valóban fél kezdeményezni, mert az nem tekintene rib@ncnak.
- Aki viszont rád néz de olykor olyan lesz@rom arcot vág, vagy nagyképű na az lehet h rib@ncnak nézne de az sem 100%
2012. aug. 30. 20:52
4/23 anonim válasza:
Nyugodtan, csak a stílus nem mindegy. Egyébként pl. az angol fiataloknál ez gyakorlatilag már teljesen megfordult, főleg szórakozóhelyken kimondottan a lányok kezdeményeznek.
Nekem pl. a barátnőim fele úgy jött össze, hogy ők kezdeményeztek.
2012. aug. 30. 20:59
5/23 A kérdező kommentje:
Nekem az jön le az egészből, hogy a mai fiúk (átlagban persze) nem kezdeményeznek, de ha a lány igen, akkor már nem kell mert nem olyan érdekes...asszem sosem fogom megérteni.
2012. aug. 30. 21:00
6/23 anonim válasza:
Azért nem érted mert mindenki más. Valaki kezdeményez, férfias, őneki nem kell olyan nő aki rámászik, aztán ott vannak a félénkek, de rajtuk látni is. Kérdés hogy milyen férfit szeretnél...
2012. aug. 30. 21:03
7/23 ASOT válasza:
akkor rossz helyen ismerkedsz avagy fiatalka vagy még.
2012. aug. 30. 21:03
8/23 anonim válasza:
Tudod, ahány ember, annyi elvárás.
*sóhaj*
2012. aug. 30. 21:06
9/23 A kérdező kommentje:
18 vagyok, nem vagyok nagyon öreg de azért nem is 13 éves csitri. Az a vicc, hogy nem valami beképzelt szépfiúkra gondolok akik naná hogy mindenkit ribancnak néznek...hanem félénk fiúk, akikről az ember azt hinné hogy örülnek ha rájuk néz egy lány. De nem így van.
2012. aug. 30. 21:06
10/23 ASOT válasza:
ejjnye bejjnye ezt a sok parasztot!
pedig nem mind ilyen...akkor lehet h a kisugárzásoddal van a baj, vagy ahogy közeledsz hozzájuk. Vagy válts környéket ismerkedés terén.
Amúgy írd már le kérlek, hogy miként ismerkedsz. Meglátod... ős is téged...aztán?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!