Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos volt, hogy megütött? Elárultam volna?
A barátommal 2 éve együtt vagyunk. Az az igazság, hogy eléggé rákapott egy éve a drogokra. Nagyon elleneztem, de azt mondta semmi baja nem lesz, és ne szóljak erről senkinek.
Tegnap anyukám megkérdezte, hogy minden rendben van-e a barátommal, mert elég furcsán viselkedik stb. Én nem akartam semmitse szólni, csak azt mondtam , hogy "igen persze", de anyukám látta, hogy eltitkolom valamit, és igazából nagyon bántott is a dolog, mert féltem hogy ne legyen neki semmi baja. Így hát elmondtam anyukámnak, hogy mi a helyzet. Ezután, este elmondtam a barátomnak , hogy édesanyám tud róla, és akkora pofont kaptam tőle, hogy azt hittem, összefogok esni. Azt vágta a fejemhez, hogy lehetek ilyen áruló, ennyit ér nekem... és még hasonló dolgokat. Lehet hogy inkább kerülnöm kellett volna a beszélgetést.
23L és 25F
29-es
Nézz előre egy kicsit.
Nem tudhatja hogy a szülőből mit vált ki az információ.
Mi van ha a szülő gyermeke féltése végett rendőrséghez fordul???
Akkor sem számít ez árulásnak???
Utolsó
Golan Trevize
Te miről hablatyolsz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!