Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos volt, hogy megütött?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos volt, hogy megütött? Elárultam volna?

Figyelt kérdés

A barátommal 2 éve együtt vagyunk. Az az igazság, hogy eléggé rákapott egy éve a drogokra. Nagyon elleneztem, de azt mondta semmi baja nem lesz, és ne szóljak erről senkinek.

Tegnap anyukám megkérdezte, hogy minden rendben van-e a barátommal, mert elég furcsán viselkedik stb. Én nem akartam semmitse szólni, csak azt mondtam , hogy "igen persze", de anyukám látta, hogy eltitkolom valamit, és igazából nagyon bántott is a dolog, mert féltem hogy ne legyen neki semmi baja. Így hát elmondtam anyukámnak, hogy mi a helyzet. Ezután, este elmondtam a barátomnak , hogy édesanyám tud róla, és akkora pofont kaptam tőle, hogy azt hittem, összefogok esni. Azt vágta a fejemhez, hogy lehetek ilyen áruló, ennyit ér nekem... és még hasonló dolgokat. Lehet hogy inkább kerülnöm kellett volna a beszélgetést.

23L és 25F

2012. aug. 28. 01:19
1 2 3 4
 21/31 Kovács Pistike01 ***** válasza:

[link]

Ide vezet a drog. Ez pont egy mefedronos történet.

2012. aug. 28. 09:40
 22/31 anonim ***** válasza:
Azért kurucinfót ne már...-.-' Már az első mondat epic fail. A mefedronnak (és a többi designer drognak) a legkevésbé sincs köze az lsd-hez. Ha már valaki cikket ír, akkor értsen már akár egy icipicit is a témához.
2012. aug. 28. 14:39
 23/31 Kovács Pistike01 ***** válasza:

Szövegértés egyes :)

Ez egy frissült cikk, mielőtt megtörtént volna a frissítés a mefedronról előtte FELTÉTELEZTÉK, hogy valami új LSD változatról van szó. Erre utal az a szó, hogy "állhat", ez ugyanis egy feltételes módú ige.

2012. aug. 28. 14:46
 24/31 anonim ***** válasza:
Jaj, de nevetséges a kötekedésed. De oké, legyen. Akkor viszont azt mondom, hogy még a feltételezés is gáz. Meg úgy az egész cikk, meg persze az egész oldal. Akkora vicc, hogy még a Hírcsárdát is komolyabban veszem.:D
2012. aug. 28. 16:05
 25/31 Ilyent ***** válasza:

Kedves kérdező.

A barátod csak annyit kért tőled hogy ne áruld el.

De te megtetted. Hogyan bízhatna benned így később.

A lényeg hogy elárultad. Nálad simán bejátszik akkor a megcsalás is.

És nem is sajnálod egy kicsit sem?

Mármint hogy otthagytad.

Csak ennyit ért?

2012. aug. 28. 18:31
 26/31 Ilyent ***** válasza:

Kovács Pistike01

Te meg nem értesz a drogokhoz akkor ne is szólj bele

Főleg ilyen hülyeséget mint a linked

2012. aug. 28. 18:33
 27/31 anonim ***** válasza:
Persze, mert a szüleivel való őszinteség már egyenesen a megcsaláshoz vezet. Hogy lehetsz ekkor gyökér?
2012. szept. 12. 19:12
 28/31 Ilyent ***** válasza:

Rita20

2 éve együtt vannak a gyerek csak annyit kért hogy ne árulja el.

Erre elárulta. Na innen van ám a bizalom vesztés.

Mert már nem fog vele semmit őszintén megosztani. Mivel nem bízhat benne.

És egy jó kapcsolat fontos része a megbízhatóság.

De ha nálatok ez nem számít akkor megértelek és tényleg gyökér vagyok.

2012. szept. 13. 21:07
 29/31 anonim ***** válasza:
Egyébként bocs a gyökérért meggondolatlan voltam, de szerintem, de szerintem az, hogy a szüleivel megoszt valamit még nem számít árulásnak.
2012. szept. 18. 13:15
 30/31 Golan Trevize ***** válasza:
nem ezért ütött meg, hanem - mint Varga képviselő úr is mondta - azért, mert nem szültél neki elég gyereket.
2012. szept. 18. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!