Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos volt, hogy megütött?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos volt, hogy megütött? Elárultam volna?

Figyelt kérdés

A barátommal 2 éve együtt vagyunk. Az az igazság, hogy eléggé rákapott egy éve a drogokra. Nagyon elleneztem, de azt mondta semmi baja nem lesz, és ne szóljak erről senkinek.

Tegnap anyukám megkérdezte, hogy minden rendben van-e a barátommal, mert elég furcsán viselkedik stb. Én nem akartam semmitse szólni, csak azt mondtam , hogy "igen persze", de anyukám látta, hogy eltitkolom valamit, és igazából nagyon bántott is a dolog, mert féltem hogy ne legyen neki semmi baja. Így hát elmondtam anyukámnak, hogy mi a helyzet. Ezután, este elmondtam a barátomnak , hogy édesanyám tud róla, és akkora pofont kaptam tőle, hogy azt hittem, összefogok esni. Azt vágta a fejemhez, hogy lehetek ilyen áruló, ennyit ér nekem... és még hasonló dolgokat. Lehet hogy inkább kerülnöm kellett volna a beszélgetést.

23L és 25F

2012. aug. 28. 01:19
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
89%
Mekkora idióta vagy, hogy ott rögtön nem szakítottál vele... Aki ilyen hülye az meg is érdemli.
2012. aug. 28. 01:20
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

kivel legyél őszinte ha nem a szüleiddel?

az árulás az volt,hogy ő ezt a bizalmi kapcsolatot akarta/akarja aláásni.

2012. aug. 28. 01:23
 3/31 anonim ***** válasza:
96%

igen? aki nőket ver nem férfi.

utálom az iylen f*szokat. és sajnálom az iylen lányokat mint te akik iylen helyzetbe kerültek...:////

ha szereted, ha enm, dobd ki! nemérdemel emg, egy ócska drogos, aki megüti azt akit elvileg szeret...gondolkoz.

ez nem férfi, csak egy elkorcsosult fajzat.

jah mellesleg, nemvagyok egy erős srác, de biztoslehetsz benne, hogy ha ezt látom a paraszterő befigyel, és tölem kapott volna, aztán gyere lehet engem ütni de nemáma nőket.

s*gfej....

már bocs...de ezvan.

2012. aug. 28. 01:23
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
inkább a gyereket kéne elkerülni de jó messziről....dobd ki a fa.szba ezt a drogos retket...ja és búcsú ajándékként ba.ssz le neki te is 1 olyat h terüljön el ,nyugodtan használj segédeszközt hozzá
2012. aug. 28. 01:24
 5/31 anonim ***** válasza:
86%
Nem normális az ilyen fiú,szerintem mielőbb keress másik barátot.
2012. aug. 28. 01:24
 6/31 Mókusgyilkos ***** válasza:
100%

az nem árulás szimplán paraszt drogos magatartás.

de a sztorira visszatérve:

az árulás ténye helytálló.

a pofon nagyon nem frankó.

ellenben a szitu azt igényelné h a zsernyákoknak szólj nem azt h a szüleidnek. elvonót neki. [v golyót az biztosabb]

2012. aug. 28. 01:25
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyiért megütött, akkor később is simán megteheti, ráadásul még drogos is. Jobban járnál ha elhagynád, mert csak bajod lesz ebből a kapcsolatból. Persze ez csak az én véleményem, úgy hogy nem ismerem a helyzetet, de elfogadhatatlannak tartom hogy valaki megüssön egy nőt, az sosem jogos. Ne hagyd hogy áldozat legyen belőled, és erőszakoskodjon veled, hagyd el.
2012. aug. 28. 01:25
 8/31 anonim ***** válasza:
88%
Komolyan felmerül benned ez a kérdés?! Szánalmas p*cs, már elnézést. Dobd ki azonnal, ha rám hallgatsz!
2012. aug. 28. 01:26
 9/31 A kérdező kommentje:
Még este összepakoltam, és eljöttem tőle. De ma egésznap smst írt, és hívogatott. Hogy megbánta, szeret, megakar halni, mert nem tudja elképzelni nélkülem az életet. Igazából féltem hogy nehogy valami hülyeséget csináljon, de egyébként hányingerem van tőle.
2012. aug. 28. 01:27
 10/31 anonim ***** válasza:
84%

"Igazából féltem hogy nehogy valami hülyeséget csináljon"

NE HAGYD MAGAD! Bele ne ess ebbe a hibába...

2012. aug. 28. 01:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!