Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom megütött, megcsalt, hazudozott.1hónapja szakítottam vele, viszont nem tudom miért, de olyan érzésem van, h szeretem:S és ha nem szakítok még mindig vele lehetnék! De úgy éreztem, h muszáj lépnem. Tudom, h hülye vagyok! Mit tegyek?
Szerinted, ha ezek utan meg te könyörgöd vissza magad hozza, mennyire fog majd megbecsülni?
Ha ilyet tesz, nem szeret! Ha te ezt elnezed, sosem fogja megerteni, hogy tetteinek vannak következmenyei. Mindkettötöknek artanal, ha visszamennel hozza!
Örülj, hogy volt benned annyi tartas es erö, hogy elküldted!
Keress egy pasit, aki megerdemel!
Ha nem többször de én vagy 20x vissza mentem az ex barátomhoz! Hülyeség volt mert sose lett jobb. Ő is megcsalt hazudozott de mindig lebukott! :)
Én ott hagytam rá 6 hónapra nagyjából kihevertem összejöttem egy rendes fiúval és vele azóta is együtt vagyunk ( vele is vitázok de kis piti dolgokon! ).
Tudom, hogy rossz hallani..de jobb, hogyha ott hagyod! :)
Ha egyszer megüt és megcsal, arról nem tehetsz.
Ha másodszor is megteszi (márpedig meg fogja), azt megérdemled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!