Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4hónapja szakítottam a párommal, megvert megcsalt, alázott. Akkor felfogtam, hogy nem azt érdemlem és el tudtam hagyni, de sokáig szenvedtem! Most egy nem túl közeli "bnőm" hajtott rá az exemre és nagyon szíven ütött! Mit tegyek?
velem is hasonló volt, csak minden nagyon jó volt, majd szakított velem 4 hónapja a fiú. Most jött össze legjobb barátnőmmel, és kellően sokkolt a dolog.
Én azt tanácsolom, hogy keress egy fiút, akibe beleszerethetsz, mert utána le fogod sz*rni mit csinál az exed.
Én is ezen vagyok.
Ha fontos neked a lány, beszélj vele, mondd el, hogy nem rosszindulatú vagy, és csak a boldogságát kívánod, de ez a srác nem való hozzá. (Meg senkihez sem) Mondd el (ha csak nem szégyelled) mi történt veled. Hátha jónéven veszi, és óvatosabb lesz.
Te pedig zárd le magadban. Egy ilyen ember nemhogy könnycseppet nem érdemel, de személyes megítélésem szerint életet sem.
Biztos jól érzik magukat ha veri, csalja, alázza??
Most fáj. (Kérdés, hogy miért) De elmúlik. És örülni fogsz amikor már felszáll a rózsaszín köd, hogy megszabadultál tőle.
Sose sírj vissza olyan férfit aki kezet emelt rád.
Sz*rd le emgérdemli,ha nem tartja tiszteletben a "haver exe tabu" íratlan törvényt,Habár ezt a fiúk jobban tisztelik meg újabban szinte divat lett a pasik körbeadása barátnők közt,de ez nem normális dolog szerintem.
Lépj tovább nem könnyű de ha itt picsogsz ezen ők akkor is összejönnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!