Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Exemmel lassan fél éve szakíto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exemmel lassan fél éve szakítottam! Azóta folyamatosan egyik pillanatban szid másikban már szeret! Egyik percbe elmond minden r. bancnak másikban meghalna értem! :S ez most miért van?

Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 18:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Mert szeret és megijedt attól, hogy elveszített. Mivel az ember magát ritkán hibáztatja,ezért hibáztat téged.
2012. jan. 8. 18:17
 2/10 A kérdező kommentje:
de már eltelt fél év:S és én semmilyen beszélő kapcsolatban sem vagyok vele,h szerethet még?
2012. jan. 8. 18:18
 3/10 anonim ***** válasza:
talán nem kéne felvenned a kagylót,vagy interneten és semmilyen módon sem kommunikálnod vele.Akkor nem lenne most ilyen problémád.
2012. jan. 8. 18:27
 4/10 A kérdező kommentje:
nem kommunikálunk...
2012. jan. 8. 18:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Én sem értem, olyannyira, hogy nem értem miért is válaszolok erre, de mindenesetre ha rbanc vagy, fogadd el magad, mert valószínűleg azért nem hívott eddig annak ami vagy mert nem akart megbántani.
2012. jan. 8. 18:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Mert dühös és képtelen feldolgozni, hogy otthagytad. Az emberben ilyenkor kettős érzések vannak, mert egyszerre szereted és gyűlölöd a másikat, amiért (akár jogosan akár nem) otthagyott téged. Ha majd téged rúg valaki jó alaposan p.csán, megtudod, mi játszódik le ilyenkor valakiben.
2012. jan. 9. 00:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem beszéltek még szerethet. Én már lassan egy éve szakítottam a barátnőmmel és azóta nem is találkoztunk, de még mindig szeretem és nincs nap, hogy ne gondoljak rá és ne hiányozzon. Persze elfogadtam, hogy már semmi nem lehet, de attól még hiányzik és jó rá gondolni, akármennyire is történtek rosz dolgok közöttünk. Ha nem felejtett el, akkor azt jelenti igazi szerelem voltál a részéről. Aztán, ha te nem érezted ugyanezt, az már a te bajod.
2012. jan. 9. 07:25
 8/10 A kérdező kommentje:
nekem is az volt ő de kénytelen voltam szakítani vele azokért amiket tett velem:S
2012. jan. 9. 08:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Megbocsájtani csak kevesen tudnak. Próbáld meg.
2012. jan. 9. 11:50
 10/10 anonim ***** válasza:
és összejöttetek végül vagy sem?
2014. febr. 24. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!