Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megütött. El lehet felejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütött. El lehet felejteni?

Figyelt kérdés

A párommal 3 hónapja vagyok még csak együtt. Én vagyok neki az első nagy szerelme, hosszú ideig várt rám. Az "elején" minden jól működött, míg nem az egyik nagyobb vitánk alkalmával kaptam tőle egy pofont. Akkor helyben elküldtem, nem beszéltem vele. Azóta visszakönyörögte magát azzal, hogy soha többet nem fog előfordulni. A kérdésem az lenne hogy fel lehet-e hozni mentségnek azt, hogy ideges volt? Nyilván én sem a legnyugodtabb állapotomban voltam. A vita nem valami megcsalás dolog körül forgott. Persze, én döntök. Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, volt-e már valaki hasonló helyzetben.

Köszönöm annak, aki válaszol.

20/L

2012. máj. 26. 22:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hagyd ott!Aki egyszer megüt,megüt többször is.Felejtsd el.
2012. máj. 26. 22:24
 2/13 A kérdező kommentje:
Csak nem értem, hogy ha szeret, és engem akar, akkor hogy tudott ilyet tenni?
2012. máj. 26. 22:29
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Az elsönek igaza van ha egyszer megtette többször is megfogja tenni az idegesség nem kifogás erre, tanuljon önkontrolt valahol és azt is megtanulhatná hogy nőre nem emelek kezet akkor sem ha okom lenne rá vagy ha megcsalt.. Más akkor sem üti meg a barátnőjét ha megcsalta ezzel szemben te nem cisnáltál semmi extra dolgot és mégis megütött szerintem is hagyd ott
2012. máj. 26. 22:29
 4/13 anonim ***** válasza:
Találsz ennél jobbat aki megbecsül és nem megver..
2012. máj. 26. 22:31
 5/13 anonim ***** válasza:
Aki szeret,az nem csinál ilyet.
2012. máj. 26. 22:32
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ugyanez volt...Csak amilyen én vagyok vissza ütöttem. Azóta nem ütött meg többet.
 7/13 Johnny B. Goode ***** válasza:

Attól függ...

Soha nem ütöttem még meg nőt, de nem tudom hogyan viselkednék, ha a párom esetleg lek*rvázná az anyámat vagy hasonlók...

El tudok képzelni olyan szitut, ahol bármely fél kaphat egy pofont a másiktól.

Én megtudnám bocsátani a páromnak, ha a fenti dolgot mondom az édesanyjára, sőt utána természetesen én kérnék tőle bocsánatot.

A döntésednél mérlegeld, hogy milyen volt a helyzet.

8/13 Csegi89 ***** válasza:

Hagyd ott! Aki egyszer megüt az meg fog ütni máskor is. Mentségként nemhogy az idegességet nem lehet felhozni, hanem semmi mást. Erre nincs mentség!

22F

2012. máj. 26. 22:34
 9/13 A kérdező kommentje:
Természetesen nem volt semmi "család szidás", nagyon távol áll tőlem az ilyen, a család nálam minden.alapvetően nem vagyok veszekedős típus, inkább ő kezdett el sértegetni, amit aztán nem hagytam. Utólag jobb lett volna ott hagyni akkor, nem visszaszólni.. mérlegelni fogok minden eddigi dolgot.
2012. máj. 26. 22:37
 10/13 A kérdező kommentje:
Igazából azért tettem fel ide a kérdést, mert nem igazán merem elmondani a körülöttem lévőknek. Nem szeretném, hogy őt emiatt bántsák vagy valami, így senki nem tud róla.
2012. máj. 26. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!