Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütött. El lehet felejteni?
A párommal 3 hónapja vagyok még csak együtt. Én vagyok neki az első nagy szerelme, hosszú ideig várt rám. Az "elején" minden jól működött, míg nem az egyik nagyobb vitánk alkalmával kaptam tőle egy pofont. Akkor helyben elküldtem, nem beszéltem vele. Azóta visszakönyörögte magát azzal, hogy soha többet nem fog előfordulni. A kérdésem az lenne hogy fel lehet-e hozni mentségnek azt, hogy ideges volt? Nyilván én sem a legnyugodtabb állapotomban voltam. A vita nem valami megcsalás dolog körül forgott. Persze, én döntök. Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, volt-e már valaki hasonló helyzetben.
Köszönöm annak, aki válaszol.
20/L
Attól függ...
Soha nem ütöttem még meg nőt, de nem tudom hogyan viselkednék, ha a párom esetleg lek*rvázná az anyámat vagy hasonlók...
El tudok képzelni olyan szitut, ahol bármely fél kaphat egy pofont a másiktól.
Én megtudnám bocsátani a páromnak, ha a fenti dolgot mondom az édesanyjára, sőt utána természetesen én kérnék tőle bocsánatot.
A döntésednél mérlegeld, hogy milyen volt a helyzet.
Hagyd ott! Aki egyszer megüt az meg fog ütni máskor is. Mentségként nemhogy az idegességet nem lehet felhozni, hanem semmi mást. Erre nincs mentség!
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!