Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet felejteni a sérelmeket, melyek csak halmozódnak az idővel?
Párommal már két és fél éve együtt vagyunk.Neki előtte egy 5 éves kapcsolata volt,mindent megtett a lányért,anyagilag,érzelmileg.majd a lány elhagyta őt(részben másvalakiért).
Mi szakításuk után fél évvel jöttünk össze.Rengeteg mondata arról tanúskodott,hogy ő még nincs túl rajta.Bennem ezek maradnadó nyomot hagytak és még a mai napig felhozom,rengeteget veszekszünk miatta.
Mit lehetne tenni?Ő nem ismer be semmit,mondván ő nem tett semmit,csak elmesélte mi történt..
szerintem el KELL felejtened. nem értem, hogy HA a pasid nem volt túl rajta, akkor minek kezdett veled, illetve HA te érezted, hogy nincs túl rajta, minek maradtál vele. de mivel együtt vagytok, nincs értelme újra felhozni. csak kikészíted idegileg az állandó gyötréssel.
az, hogy elmesélte, még nem azt jelenti, hogy szerette a csajt. lehet, hogy nemrég történt, még élénkek voltak az emlékek, elmesélte. én egy 1 éves kapcsolat után, ahol én tettem ki a srácot, kb 1 hónapra rá jöttem össze a párommal. nem szerettem az exem, sőt, a végére kifejezetten megutáltam, de attól még néha meséltem róla a páromnak, mert élénkek voltak az emlékek. persze nem minden nap, és nem arról, h de jó volt, csak pl 1-1 hülyeségét, aztán azon nevettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!