Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütött. El lehet felejteni?
Figyelt kérdés
A párommal 3 hónapja vagyok még csak együtt. Én vagyok neki az első nagy szerelme, hosszú ideig várt rám. Az "elején" minden jól működött, míg nem az egyik nagyobb vitánk alkalmával kaptam tőle egy pofont. Akkor helyben elküldtem, nem beszéltem vele. Azóta visszakönyörögte magát azzal, hogy soha többet nem fog előfordulni. A kérdésem az lenne hogy fel lehet-e hozni mentségnek azt, hogy ideges volt? Nyilván én sem a legnyugodtabb állapotomban voltam. A vita nem valami megcsalás dolog körül forgott. Persze, én döntök. Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, volt-e már valaki hasonló helyzetben.
Köszönöm annak, aki válaszol.
20/L
2012. máj. 26. 22:23
11/13 anonim válasza:
Én megbocsátottam... megtette újra. Ürügyet talált rá. Viszont a másodiknál nagyon csúnyán elküldtem. Azóta eltelt sok idő, és minden rendben. Szóval...megbocsátani lehet, elfelejteni nem, mert belül mai napig fáj...
12/13 anonim válasza:
Egyetértek a válaszolók nagyrészével, ez nem megbocsájtható, és aki egyszer megteszi, megteszi újra. Nem mentség, hogy ideges volt. Gondolj bele, manapság milyen gyakran idegesek, frusztráltak az emberek. A barátod pedig minden alkalommal megütne, amikor ideges?
13/13 anonim válasza:
Addig hagyd ott míg gyerekeid nincsenek tőle, gondolj csak bele, nagy valószínűséggel őket is bántaná a későbbiekben... azt nem tudnád magadnak megbocsátani (tapasztalat, nevelőapám volt ilyen, anyám azóta is bánja azt a 17 évet amit rá pazarolt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!