Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám el felejteni?
Figyelt kérdés
Nem tudom el felejteni a volt barátnőmet, tudom hogy az én hibám hogy vége lett de már késő és egyszerűen nem tudom el felejteni nincs az a nap mikor ne gondolnék rá. Van valami el foglaltság, ami segitene el felejteni ? Szerintem én még mindig szeretem... De már úgy sem lehet belőle semmi.2012. ápr. 7. 20:07
2/7 anonim válasza:
a legegyszerűbb egy másik lánnyal felejteni
3/7 anonim válasza:
Beszélned kéne vele. Szerintem ha szeretted volna, akkor a te hibádból nem szakítottatok volna. Azaz inkább a bűntudat nem hagy nyugodni, mint a szerelem.
4/7 anonim válasza:
Miért nem lehet?
Légy erős, és hódítsd vissza!! Ha szereted, akkor küzdj érte!!!
5/7 anonim válasza:
sztem küzdj,mit tettél hogy vége lett?
6/7 A kérdező kommentje:
A lényeg hogy el taszitottam magamtól és ez az én hibám, mert nem az igazi arcomat mutattam neki hogy hátha igy jobban hozzám köti magát de csak el rontottam mindent.
2012. ápr. 7. 20:34
7/7 anonim válasza:
Ha ezt így szépen elmondod neki, vállalva a visszautasítás lehetőségét is, mindjárt jobban fogod magad érezni.
A lányok egyébként roppantul tudják értékelni azt, ha egy férfi sebezhetőre nyílik az őszinteségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!