Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottunk a barátommal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk a barátommal. Hogy tudnám vissza szerezni?

Figyelt kérdés

a volt barátom január 16-án dobott ki több mint fél évig voltunk együtt.. azzal az okkal dobott ki hogy kiszeretett belőlem pár napja . mondtam neki ha bármi van akkor szóljon és változtatunk megkérdzetem tőle hogy miért nem szólt? erre azt mondta hogy azért mert azt hitte megint úgy tud szeretni mint régebben. akkor azt mondta hogy jobban szeret mint barát de nem annyira hogy együtt lehessünk kihasználni meg nem akar. azóta jóba vagyunk sőt van amikor elmegyek hozzá nézünk filmet és hát tudjátok mi lesz a vége. De ezt az elején amikor először történt szakítás után be akarta szüntetni mert tudta hogy nekem fáj és hogy ő nem ilyen. nagyon nagyon szeretem és sokan mondják hogy ne foglalkozzak vele és akkor majd talán ismét belém szerethet és rá jön h mégis hiányzom neki.. csak félek hogy ez nem így lesz és nem tudom meg tenni azt hogy ne foglalkozzak vele :S

Hogy tudnám vissza szerezni ?

Előre is Köszönöm :)

2012. ápr. 5. 10:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Recuva
2012. ápr. 5. 10:29
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha azt mondta, már kiszeretett belőled, akkor mire vársz?

jól jössz neki, hogy csettintésre átmész hozzá és van kit dugnia. Ha nem hagyod abba, nagyon szenvedni fogsz!

2012. ápr. 5. 10:31
 3/11 anonim ***** válasza:

2vel értek egyet.

Ha nem járkálnál állandóan hozzá akkor már rég túl lennél rajta. Miért jó ez neked h álltatod magad meg szenvedsz?? Január már régen volt. Ha akarna valamit szexen kívül, akkor már rég újra együtt lennétek.

2012. ápr. 5. 10:35
 4/11 A kérdező kommentje:

de nagyon nehéz :'(

nagyon szeretem és nem tudom elfelejteni és ha meglátom hogy valamilyen csajnak az ismerőse lesz akkor kikészülők mert nagyon féltékeny típus vagyok és ez rossz.

és ha nem foglalkoznék vele egy darabig akkor van esély arra hogy vissza kapjam?

2012. ápr. 5. 10:49
 5/11 anonim ***** válasza:
Vagy arra van esély h visszakapod v arra h végre elfelejted, de így h összejártok tuti nem változik a dolog.
2012. ápr. 5. 10:51
 6/11 A kérdező kommentje:

azt hiszem igazatok van és köszönöm aranyosak vagytok..

csak nehéz lesz lesz*rni :S

2012. ápr. 5. 10:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Tudom h nehéz. Én voltam úgy h egy koliban voltam az exemmel, egy társaságba jártunk. Minden nap láttam. Gondold végig a dolgokat és légy rá dühös, akkor könyebb.
2012. ápr. 5. 10:59
 8/11 A kérdező kommentje:

Csak tudod az a baj hogy nekem ő volt az első és így még nehezebb :S 16 éves vagyok .

az szép.. neked se lehetett akkor könnyű :S

2012. ápr. 5. 11:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát nem volt egyszerű az biztos. Gondold át : Kirugott, Kihasznál, nem szeret. játszik veled..... csak ezekre gondolj és akkor nem lesz nehéz dühösnek lenni
2012. ápr. 5. 11:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Én tudom mit érzel. :( Én is most pont ilyen helyzetben vagyunk, csak mi még szeretjük egymást. Döntsd el agyban, hogy továbblépsz, nagyon nagyon fiatal vagy még. És kitartást!
2012. ápr. 5. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!