Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a barátommal. Hogy tudnám vissza szerezni?
a volt barátom január 16-án dobott ki több mint fél évig voltunk együtt.. azzal az okkal dobott ki hogy kiszeretett belőlem pár napja . mondtam neki ha bármi van akkor szóljon és változtatunk megkérdzetem tőle hogy miért nem szólt? erre azt mondta hogy azért mert azt hitte megint úgy tud szeretni mint régebben. akkor azt mondta hogy jobban szeret mint barát de nem annyira hogy együtt lehessünk kihasználni meg nem akar. azóta jóba vagyunk sőt van amikor elmegyek hozzá nézünk filmet és hát tudjátok mi lesz a vége. De ezt az elején amikor először történt szakítás után be akarta szüntetni mert tudta hogy nekem fáj és hogy ő nem ilyen. nagyon nagyon szeretem és sokan mondják hogy ne foglalkozzak vele és akkor majd talán ismét belém szerethet és rá jön h mégis hiányzom neki.. csak félek hogy ez nem így lesz és nem tudom meg tenni azt hogy ne foglalkozzak vele :S
Hogy tudnám vissza szerezni ?
Előre is Köszönöm :)
Uhh ahogy olvasom a kommentjeiteket bekönnyezek.de köszönöm
De ha szeretitek egymást akkor mért nem vagytok együtt? :)
Plusz még annyit hogy ő az egyetlen akinek elmondhatom a bajaimat aki meghallgat szóval azért sokat jelent nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!