Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tette ezt velem a párom? Dobott egy nyamvadt
tetoválás miatt!
Figyelt kérdés
Én nagyon tetoválás párti voltam eddig, már lassan egy éve jártunk fiúmmal. Ő ki nem állhatja az efféle "díszeket". Én viszont úgy gondoltam, meglepem őt és csináltatok végre egyet, amit már régen terveztem, csak még hezitáltam. A minta egyedi és saját kigondolásból készült, de nincs köze a páromhoz egyáltalán. A csuklómra került 5cm-es. Amikor megmutattam neki, ránézett és nekem esett szavakkal dühösen, hogy reméli csak viccelek meg hogy nem igazi. Ki kellett ábrándítanom, hogy de bizony az és hogy azt reméltem megbarátkozik így kicsit majd vele, ha látja rajtam, milyen szép lett. Csúnyán összevesztünk és felhívott telefonon este, hogy végeztünk, tűnjek el az életéből. Nem akartam hinni a fülemnek, teljesen kivagyok, hogy egy tetoválás miatt képes dobni, akkor nem is szeretett? Ti is képesek lennétek ilyen szemétségre, ha ezt csinálná a barátnőtök? Szörnyen magam alatt vagyok, ráadásul ha ránézek a mintámra, mostantól mindig ez jut majd az eszembe. :(
az tény hogy mind kettőtökben van egy kicsi hiba...a párodba az, hogy emiatt nem kellett volna dobnia, benned az hogy én a helyedbe előtte megbeszéltem volna vele, minthogy "meglepni"...
én is szeretnék egy jó ideje, de a párom nem szereti a tetoválásokat...de nem is fenyeget olyannal hogy akkor elhagy...az hogy még nincs az nem miatta van, hanem csak kicsit tartok a varratástól :D de ha meg is csináltatnám, nem lennék utána szingli az biztos...
meg szerencsére a párom rugalmas...egy pl.: hosszú hajam volt, imádta...többször mondtam Neki hogy levágatom, de mindig azt mondta hogy ne...(mivel az utalás meg volt) le is vágattam, és kiderült hogy jobban tetszett Neki mint a hosszú...:)
Szerintem hamarosan jelentkezni fog a párod, miután lehiggadt és kibeszélte magából a haveroknak (mert biztos elmondta) és akkor meg fogjátok tudni beszélni, és minden oké lesz :)
N22
2012. aug. 24. 11:39
32/38 Blazer X válasza:
B. angel: Okés. XD Meg se szólaltam. :D
2012. aug. 24. 11:40
33/38 anonim válasza:
Én is dobtalak volna.
2012. aug. 24. 12:24
34/38 B.angel válasza:
Le lehet pontozni, attól még igazam van ;)
2012. aug. 24. 13:23
35/38 anonim válasza:
Ha az én párom ezt tette volna... hát, nem mondom, hogy már aznap végetvetek a kapcsolatnak, de biztos elgondolkodnék rajta. Én is ellene vagyok a tetoválásnak, és nem is szeretném, ha a leendő párom tetováltatná magát. Nálam ilyesmi nem fér bele.
Szerintem érthető, hogy otthagyott. Nem hinném, hogy szemétség lett volna részéről.
(Ráadásul Te meg tudtad nagyon jól, hogy neki ez nincs az ínyére, mégis csináltattál magadnak egyet, jól látható helyre.)
2012. aug. 24. 13:39
36/38 anonim válasza:
a párod egy nagy f@sz! ha szeretünk valakit akkor úgy fogadjuk el ahogy van.és ha szeretne egy tetkót? basszus,1x élünk,miért ne? meg ki ő hogy megmondja hogy mit csinálj magaddal.Undorító egy alak,és hidd el nem önzőség amit csináltál :)
2012. aug. 27. 23:33
37/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! Szerintem is így van.
2012. aug. 28. 00:20
38/38 anonim válasza:
1 nem vagyok tetoválás ellenes!! 2 párom is csináltatott egy tetoválást ami nekem rohadtul nem tetszik és látni sem birom, az első tetoválást mikor csináltata akkor leültünk és megbeszéltünk, most viszont nem, és ez zavar a legjobban! A lánya unszolására készült!a minta is gyerekes!egy 16éves mai fiatalt tükrözi aki csak divatból varrat!!párom (feleségem) ráadásul az alkarján van,nap mint nap látom! és neki sem tetszik igazán!lánya választota és ezért nem is közösen döntöttek és hogy a lány békén hadja beadta a derekát! Nem birok ránézni sem próbálja takarni de ez nem mindig sikerül! Ez miatt közös program kilöve se strand sem egy közös fürdés!és a nyári program is kilöve ez miatt! A válás gondolata is meg fordult bennem,viszont van közös gyermekük is ami nagyon megneheziti a dolgokat! És ami zavar az hogy nekem az jelképezi hogy nem bízik bennem semmi vesz,hogy nem beszéltünk róla, és ez a jelentés számomra a leghosszabb,amit látnom kell nap mint nap és ez rossz szó szerint felfordul tölle a gyomrom annyira irritáló! És nem tudom hogy tegyem magam túl rajta hogy fogadjam el!ez miatt még több súrlódás van köztük sokat veszekedünk! Pedig csak egy nyamvadt tetkó de a jelentése az ami elviselhetetlen,
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!