Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mit gondoltok azokról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondoltok azokról a fiúkról akiken sok tetoválás van? Tetszik nektek?

Figyelt kérdés

Én lány vagyok, szóval azért kérdezem hogy más nőtársam mit gondol.

Ma láttam egy fiút. Helyes volt, meg jó teste volt ez látszott még felöltözve is :D. De tele volt tetoválásokkal. Látszódott hogy a nyakán is van mindkét oldalon, meg a pólóból amennyi kilógott, a karja tele volt. És ahogy néztem őket, kb úgy "csillapodtam" le hogy milyen kiábrándító.

2012. jún. 26. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Én mostani "remélhetőleg nemsokára" pasim is tele van!! és nekem tetszik! nagyon aranyos és kedves velem szóval... az, hogy a mamám mit szólna az persze más kérdés...:D ja és nekem is van egy minta a jobb karomon. manapság szerintem már a legtöbb embernek van.
2012. jún. 26. 18:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, milyen tetkó... a gagyi feliratok, amatőr próbálkozások nagyon nem tetszenek.

De az ízlésesen kidolgozottak egy szép férfitesten nagyon jól tudnak mutatni. :)

2012. jún. 26. 19:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik :)

21/L

2012. jún. 27. 11:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Én tele tetovált lány vagyok és valahogy fiúkon nem igazán vonz.

Megnézem, ha szép, talán még járni is tudnék vele, de a gagyin kinéző taszít.

22/L

2012. jún. 30. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!