Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális az hogy a párotok azt mondja hogy válasszatok hogy ő kell, vagy a tetoválás?
nekem az egyik volt pasim azt mondta, válasszak a nyelvpc vagy ő...
a piercinget választottam.
Szerintem meg nagyon is büszke lehet magára a 9.04-es, mert nem adta fel magát senki kedvéért.
Nyilvánvalóan megcsináltatnám a tetkót, ha arra vágyom. A páromat nem hagynám el, ha meg ő igen, akkor jobb is...normális ember nem zsarol ilyennel...
23N
Hát köszönöm szépen a válaszokat!Én is úgy gondolom hogy az én testem és és ne szóljon bele senki hogy mit csinálok vele,és amint látom nem csak én gondolom így! :)
köszönöm!
Én úgy gondolom, hogy neked kell eldöntened, hogy normális-e. A párom egy kígyót szeretett volna venni mindenáron és már járta is a kisállat kereskedéseket a megfelelő után kutatva, amikor nekem elárulta mire készülök. Mivel én egyenesen hiszti rohamot kapok az ilyen állatoktól (kígyó, gyík, béka, pók stb) ezért közöltem vele, hogy jó legyen, de akkor én többet nem megyek hozzá, amíg az a kígyó ott van. Ha ezt nézem gyakorlatilag ezzel is választás elé állítottam. Engem választott, illetve továbbra is alkudozik, igyekszünk megtalálni a közös nevezőt, ami mindkettőnknek jó.
Valahol természetesnek tartom a reakcióját és azt is természetesnek tartanám, hogy az ígéret után tényleg el is hagy, ha megcsináltatod a tetoválást, hiszen tudtad mit vállalsz, de neked kell eldönteni, hogy mennyire közölte ezt veled normálisan. A szóhasználaton nem akadnék fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!