Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális az hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális az hogy a párotok azt mondja hogy válasszatok hogy ő kell, vagy a tetoválás?

Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 08:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
21%

Igen.

39F

2012. júl. 8. 08:53
 2/12 anonim ***** válasza:
25%
Hát ha mondjuk lány vagy és egy ocsmány hatalmas fél testet befedő tetkót akarsz akkor természetes...de ha mondjuk egy olyat amit bármikor el tudsz takarni vagy nem feltűnő helyen van és ízléses,pici, akkor lehet nem kéne túlreagálni.
2012. júl. 8. 09:02
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

Igen, abszolút.

21/L

2012. júl. 8. 09:03
 4/12 anonim ***** válasza:
83%

nekem az egyik volt pasim azt mondta, válasszak a nyelvpc vagy ő...

a piercinget választottam.

2012. júl. 8. 09:04
 5/12 anonim ***** válasza:
21%
09:04: Én erre nem lennék büszke.
2012. júl. 8. 09:08
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Normálisnak normális, de akkor az is normális lesz, ha én meg a tetoválást választom. :) Mondjuk nekem se tetszene a tetkó a páromon, de akkor sem állítanám ilyen döntés elé, amivel szinte "zsarolnám". Azért mégiscsak szabad ember, az ő teste, az ő döntése.
2012. júl. 8. 09:10
 7/12 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem meg nagyon is büszke lehet magára a 9.04-es, mert nem adta fel magát senki kedvéért.

Nyilvánvalóan megcsináltatnám a tetkót, ha arra vágyom. A páromat nem hagynám el, ha meg ő igen, akkor jobb is...normális ember nem zsarol ilyennel...

23N

2012. júl. 8. 09:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Attól függ. Valami bazi nagy, ocsmány, nonfiguratív "izét" akarsz magadra varratni, az nem éppen a legvonzóbb dolog. Viszont ha olyan tetkót akarsz, aminek van jelentése, ami valamiért fontos neked (egy emlék valakihez, elhunyt hozzátartozóhoz, mert ugye vannak ilyenek is) akkor toljad neki, ebbe ne szóljon bele.
2012. júl. 8. 09:24
 9/12 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm szépen a válaszokat!Én is úgy gondolom hogy az én testem és és ne szóljon bele senki hogy mit csinálok vele,és amint látom nem csak én gondolom így! :)

köszönöm!

2012. júl. 8. 09:44
 10/12 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy neked kell eldöntened, hogy normális-e. A párom egy kígyót szeretett volna venni mindenáron és már járta is a kisállat kereskedéseket a megfelelő után kutatva, amikor nekem elárulta mire készülök. Mivel én egyenesen hiszti rohamot kapok az ilyen állatoktól (kígyó, gyík, béka, pók stb) ezért közöltem vele, hogy jó legyen, de akkor én többet nem megyek hozzá, amíg az a kígyó ott van. Ha ezt nézem gyakorlatilag ezzel is választás elé állítottam. Engem választott, illetve továbbra is alkudozik, igyekszünk megtalálni a közös nevezőt, ami mindkettőnknek jó.

Valahol természetesnek tartom a reakcióját és azt is természetesnek tartanám, hogy az ígéret után tényleg el is hagy, ha megcsináltatod a tetoválást, hiszen tudtad mit vállalsz, de neked kell eldönteni, hogy mennyire közölte ezt veled normálisan. A szóhasználaton nem akadnék fenn.

2012. júl. 8. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!