Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tette ezt velem a párom? Dobott egy nyamvadt tetoválás miatt!
Az előző válaszoló rossz úton járt szerintem.
Mint mindig így itt sem az a lényeg, hogy mit kellett volna tenned. Abban mindenki tud okosnak lenni. Szerintem semmi rosszat nem tettél. Sőt!!!! Ezzel az esettel kiderült számodra, hogy mennyit jelentett ez a kapcsolat a párodnak. Megtette a szakítást, s nem csak beszélt róla vagy kilátásba helyezte. Ezek szerint te nem a nő voltál neki, akinek vannak jelentős belső értékei, hanem a csaj, akinek olyan külseje, amit el lehet rontani egy tetkóval. Na ezen gondolkozz el, hogy milyen közös jövőtök lett volna.
Esetleg több idő múlva jobb lett volna ha azt mondja a srác: "Már nem vagy olyan fiatal mint ahogy megismertelek, ezért keresek egy fiatalabbat!" Pedig a srác mentalitásába szerintem ez van benne.
Tehát a ettől a dologtól jobbat nem is tudtál volna tenni, hogy ezt megtetted. S így a tetoválásod ne a szakításra emlékeztessen hanem arra, hogy szabaddá tett egy olyan helyzetből, ahol nem az voltál akinek lenned kellett volna!
Nem hiszem hogy amiat hagyott el mert hogy elrontottad atested,hanem a gesztus,hogy tudod hogy zavarja és önző módon direkt azt csinálod.
" Ő ki nem állhatja az efféle "díszeket". Én viszont úgy gondoltam, meglepem őt "
Mire számítottál ha ki nem állhatja? Én is elhagytalak volna,ha ennyire tudatosan ellenem cselekednél.
Ha megmondja hogy tetkót ki nem állhatja,akkor vagy kibirod tetkó nélkül,vagy nem volt neked elég fontos a pasi,hogy ne karistold össze a bőröd.Ha ennyire nem vagy képes a szerelmedért,egyértelmű hogy a kapcsolatnak nincs jövője. Ha én is megmondtam volna hogy mi az,amit ki nem állhatok,te meg megcsinálod,úgy hogy mindig látom ha rád nézek,én is elhagytalak volna.
akkor nem ő volt az igazi. felejtsd is el. jobbat érdemelsz.
rajtam is van pár apró minta, de szóba sem állok olyannal, aki ennyire ellenzi. én tiszteletben tartom, hogy másnak ez nem tetszik, ugyan ezt elvárom a másik részről is.
"Mint mindig így itt sem az a lényeg, hogy mit kellett volna tenned. Abban mindenki tud okosnak lenni. Szerintem semmi rosszat nem tettél. Sőt!!!! Ezzel az esettel kiderült számodra, hogy mennyit jelentett ez a kapcsolat a párodnak. Megtette a szakítást, s nem csak beszélt róla vagy kilátásba helyezte. Ezek szerint te nem a nő voltál neki, akinek vannak jelentős belső értékei, hanem a csaj, akinek olyan külseje, amit el lehet rontani egy tetkóval. Na ezen gondolkozz el, hogy milyen közös jövőtök lett volna. "
Ez sem minden esetben igaz... én is simán dobtalak volna, mert aki ilyet csinál, az nálam agyilag sem teljesen normális, így a közös jövő az felejthető, nem akarok ilyen mintaképet a gyermekeimnek. Szóval én megértem a srácot, hogy dobott, és meg kellett volna vele beszélned előtte, pláne, ha tudod, hogy utálja.
Bocs asszony, bakiztam, és félrek*rtam a szomszéddal... Megbocsájtod nekem?
-Nem
AKKOR MIRŐL BESZÉLÜNK??? Az egy dolog, hogy nem szereted azt, ha megmondják mit csinálj, de ezt vagy elfogadod, vagy szakítotok miatta, mert más az értékrendetek. ennyi. nem békélnék meg sosem azzal, hogy a nőmön (aztán feleségemen) 70 éven át egy sz@ros tetkót kell nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!