Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tette ezt velem a párom? Dobott egy nyamvadt tetoválás miatt!
Úristen egy TETOVÁLÁSRÓL beszélsz!!!!!!
Önzés???? Nem hiszem, hogy erről a vágyról le kell mondani valakinek, csak azért, mert szeret valakit! Egy tetoválás.... komolyan sírnom kell!
Mert, ha arról nem mondott volna le, hogy jó én eddig 100 pasival feküdtem le, eztán sem vonom meg magamtól, vagy kimegyek 2 évre külföldre dolgozni, utazgatni, de te nem jöhetsz velem, stb..akkor megérteném a felháborodást...
De ostoba, szánalmas és teljességgel abszurd kijelenteni ezt, hogy: Te nem szereted a párod, mert csináltattál egy tetoválását!
Szégyelld össze magad kérdező! A pokol bugyraiban fogsz elégni ezért! Te önző dög! :D
(Remélem ezt nem veszed sértésnek, irónia volt!:)
ja és ez a kijelentés tetszett az egyik válaszolótól: intoleráns :D Háháhááááá és pont őőő mondja! Az agyam eldobom. Tudod a fogalmát?
Mert persze szép idegen kifejezésekkel dobálózni, de ha komolyan tisztában lettél volna ennek a szónak a jelentésével és magadba néztél volna, akkor... komolyan azt gondolod a lány az intoleráns? Vagy te, aki fröcskölődik egy tetoválás miatt, mert nem bírja elfogadni, akkor nem TE vagy véletlenül az intoleráns? :)
Egyértelmű, hogy nem szeretett.
Van egy ismerősöm, nem szereti a tetkókat, de az asszonykája eléggé ki van varrva, mégis békésen éldegélnek.
Ne sajnáld, hogy kidobott, valószínű, hogy valami más probléma miatt is lelépett volna.
Voltam hasonló szituban, bár nálunk a tetkó mintája miatt volt némi hiszti. Kicsit összevesztünk, duzzogott egy sort, végül megbarátkozott a dologgal és nagyon aranyosan kért bocsánatot. Szóval ez egy olyan szintű túlreagálás, ami szánalmas, de jobb, hogy megtörtént, mert legalább nem húzódott tovább egy ilyen emberrel a kapcsolatod.
Kicsit off:
Azt meg pláne nem értem, hogy miért kell egy tetoválásból olyan dolgokat leszűrni, hogy az illető "agyilag nem normális". Miért is? =D Csak mert szeret valami extrémebb dolgot, nem lesz tőle se rosszabb, se jobb. Lehet az ilyesmit ésszel és kulturáltan csinálni.
Nekem pl 3 tetkóm van, és több piercingem is, sőt, még corset piercingem is volt pár éve. Ennek ellenére simán fel tudok úgy öltözni állásinterjúra, vagy bármi hasonlóra, hogy egy társadalmilag teljesen elfogadott embert láthassanak. Ezen kívül egyetemre járok, lassan a diplomámra készülök, nem dohányzom, nem drogozom, még kávét se szoktam inni, és párkapcsolat terén is tisztességes és egyenes ember vagyok... szóval akkor én most agyilag nem vagyok normális, csak mert pár helyen tinta van a bőröm alatt?
Ooookéééé =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!