Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tette ezt velem a párom? Dobott egy nyamvadt tetoválás miatt!
Feladom,ignoráns,intoleráns,és unintelligens. Inkább meg se próbálom meggyőzni mert úgyse fogadja el.
Persze,jó ötlet volt,hogy meglepted azzal amit ki nem állhat.Zseni vagy. Micsoda mocsok disznó pasi volt hogy elhagyott!Te szegény mártír.
Köszöntem.
OFF - Jesszusom, de begyöpösödött emberek járnak ide :D Hogy lehet ezt összehasonlítani a megcsalással? Te jó ég.. olyanokat írtok... :D - OFF
ON
Téged meg valószínűleg fel fog hívni és bocsánatot fog kérni tőled, hogy TÚLREAGÁLTA (enyhén szólva...). (Itt azért megjegyezném, hogy ha tényleg a tetoválás miatt történt ez) Ha meg nem akkor csak sajnálni tudom az ilyen múltban élő embert. A 21. században élünk, egy tetoválás nem a világ vége, ha ezt nem tudja elfogadni, nyilván nem ő a te embered. Ennyi..
Úristen írnom kellett!!! És nem csak mert három gyönyörű tetoválás díszeleg rajtam ,hanem mert felbosszant az emberek középkori, földhözragadt, unintelligens hozzászólása/mentalitása...
EMBEREK! Ti tisztában vagytok vele, hogy a megcsalás és a tetkó két MARHA KÜLÖNBÖZŐ DOLOG??????????????? Nem is értem miért lehet a kettőt egyáltalán egy napon emlegetni.
Ha a kérdező oda akarta a tetoválást, akkor oda csináltatta és punktum!!! És csak egy mellékes kérdés: Hol nem látta volna a tetoválást a srác, ha feltehetőleg ugye...látják egymást meztelenül?? :D Teljességgel ki vagyok akadva! Gondolkozni kéne, mielőtt így abszolút képtelenségeket írogattok ;) A talpát talán nem látja nap-mint nap?? Akkor oda kellett volna?? Vagy mi a ....?
Tény, hogy a megfogalmazásban volt egy kis hiba: megleptem, de mindössze ennyi apró, picike "nyelvbotlás" miatt ilyeneket írogatni...Jézusom!!! Az eszem megáll!
És ha ennyiért képes volt elhagyni őt..akkor mondhatom részéről hatalmas szerelem lehetett.
És a kérdezőt hibáztatni azért, mert inkább csináltatta meg a tetoválást, mintsem elfogadta a pasija véleményét, hogy jó, neki nem tetszik, tehát nekem is meg kell válnom a vágyaimtól... De ha teszem azt, a pasi a fejébe veszi, hogy repülőgép pilóta lesz belőle és a lány ellenzi, akkor micsoda egy liba vagy te, hogy nem engeded kiforrni szeretett párodat...
Elnézést, hogy így felháborodtam, de hát ez ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!