Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tette ezt velem a párom? Dobott egy nyamvadt tetoválás miatt!

Figyelt kérdés
Én nagyon tetoválás párti voltam eddig, már lassan egy éve jártunk fiúmmal. Ő ki nem állhatja az efféle "díszeket". Én viszont úgy gondoltam, meglepem őt és csináltatok végre egyet, amit már régen terveztem, csak még hezitáltam. A minta egyedi és saját kigondolásból készült, de nincs köze a páromhoz egyáltalán. A csuklómra került 5cm-es. Amikor megmutattam neki, ránézett és nekem esett szavakkal dühösen, hogy reméli csak viccelek meg hogy nem igazi. Ki kellett ábrándítanom, hogy de bizony az és hogy azt reméltem megbarátkozik így kicsit majd vele, ha látja rajtam, milyen szép lett. Csúnyán összevesztünk és felhívott telefonon este, hogy végeztünk, tűnjek el az életéből. Nem akartam hinni a fülemnek, teljesen kivagyok, hogy egy tetoválás miatt képes dobni, akkor nem is szeretett? Ti is képesek lennétek ilyen szemétségre, ha ezt csinálná a barátnőtök? Szörnyen magam alatt vagyok, ráadásul ha ránézek a mintámra, mostantól mindig ez jut majd az eszembe. :(
2012. aug. 24. 07:17
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
47%
Nem érted. Megkért,te meg csináltál mégis.Ellene dolgoztál,Ha minden áron tetkót akartál volna csináltatni csináltathattál volna olyan helyre ahol nem látja. De ez így önző dolog volt,akárhogy nem ismered el.Tudtad, hogy zavarni fogja,mégis "meglepted vele".Tehát ennyire nem vagy képes,hogy ne tetoválj,ha megkérnek. Itt nem a tetoválásról van szó,hanem az eszmei értékről,hogy az ő véleménye,és kérései,neked nem számítanak. Én is ott hagytalak volna.
2012. aug. 24. 08:00
 12/38 A kérdező kommentje:
Hát, akkor lehet önző voltam, csak mert nem hagytam, hogy irányítsanak. -.-
2012. aug. 24. 08:10
 13/38 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem meg unintelligens vagy, mert most sem úgy mondtad, hogy ne keltsed tovább a feszültséget. Én nem pazarlom tovább a kérdésedre az időt, majd lesz olyan, akinek tetszik a tetkó, és majd azzal olyan rajkókat b.szhattok a világra, amilyeneket csak akartok.
2012. aug. 24. 08:11
 14/38 A kérdező kommentje:
Ez csak egy egyszerű kapcsolat volt, fiatalok vagyunk mindketten, még nem terveztünk menyegzőt meg kölköket.
2012. aug. 24. 08:13
 15/38 anonim ***** válasza:
41%

Feladom,ignoráns,intoleráns,és unintelligens. Inkább meg se próbálom meggyőzni mert úgyse fogadja el.

Persze,jó ötlet volt,hogy meglepted azzal amit ki nem állhat.Zseni vagy. Micsoda mocsok disznó pasi volt hogy elhagyott!Te szegény mártír.

Köszöntem.

2012. aug. 24. 08:20
 16/38 A kérdező kommentje:
Jobb is, inkább köszönj el! -.-
2012. aug. 24. 08:22
 17/38 anonim ***** válasza:
80%
Figyu a srác hülye. Én is ilyen szituban voltam. Az egyik exem ki nem állhatta a tetoválást, de nekem az a szenvedélyem, volt is pár.Mégis, nem volt hajlandó hozzám érni ahol volt tetkom, és nagyrészt emiatt is szakítottunk. De nem bánom, azóta lett férjem, aki így szeret, sőt ő varrja azóta a tetkóimat :) Szóval fel a fejjel. Valószínüleg nem illetek össze.
2012. aug. 24. 08:27
 18/38 anonim ***** válasza:
73%

OFF - Jesszusom, de begyöpösödött emberek járnak ide :D Hogy lehet ezt összehasonlítani a megcsalással? Te jó ég.. olyanokat írtok... :D - OFF

ON

Téged meg valószínűleg fel fog hívni és bocsánatot fog kérni tőled, hogy TÚLREAGÁLTA (enyhén szólva...). (Itt azért megjegyezném, hogy ha tényleg a tetoválás miatt történt ez) Ha meg nem akkor csak sajnálni tudom az ilyen múltban élő embert. A 21. században élünk, egy tetoválás nem a világ vége, ha ezt nem tudja elfogadni, nyilván nem ő a te embered. Ennyi..

2012. aug. 24. 08:29
 19/38 anonim ***** válasza:
50%
Ha a kérdést az önigazolás miatt tetted fel, akkor tessék: jól tetted hogy tetováltattál. Remélem ez a válaszom nem zavar annyira. Ám ha egyszer találkozol egy olyan fiúval, akit tényleg szeretsz, akkor vedd figyelembe azt is, hogy ő mit gondol/érez dolgokról. Mert ha tudod, hogy nem kedvel valamit, és szereted, akkor miatta képes vagy lemondani arról a dologról, bármilyen fontos is. Tudom, hogy itt még senki nem mondott le semmiről, meg utólag mindenki nagyon okos tud lenni, persze. Változatlanul fenntartom, hogy mindketten önzően viselkedtetek. Bár gyanítom, hogy nem ez a tetkó volt az első dolog. Csak egy szikra... lehet nem szeretni a véleményemet. Ha azt írnám, amit olvasni akarsz, azért kár lenne billentyűzetet ragadni, mert annak nem sok értelme van.
2012. aug. 24. 09:25
 20/38 B.angel ***** válasza:
70%

Úristen írnom kellett!!! És nem csak mert három gyönyörű tetoválás díszeleg rajtam ,hanem mert felbosszant az emberek középkori, földhözragadt, unintelligens hozzászólása/mentalitása...

EMBEREK! Ti tisztában vagytok vele, hogy a megcsalás és a tetkó két MARHA KÜLÖNBÖZŐ DOLOG??????????????? Nem is értem miért lehet a kettőt egyáltalán egy napon emlegetni.

Ha a kérdező oda akarta a tetoválást, akkor oda csináltatta és punktum!!! És csak egy mellékes kérdés: Hol nem látta volna a tetoválást a srác, ha feltehetőleg ugye...látják egymást meztelenül?? :D Teljességgel ki vagyok akadva! Gondolkozni kéne, mielőtt így abszolút képtelenségeket írogattok ;) A talpát talán nem látja nap-mint nap?? Akkor oda kellett volna?? Vagy mi a ....?

Tény, hogy a megfogalmazásban volt egy kis hiba: megleptem, de mindössze ennyi apró, picike "nyelvbotlás" miatt ilyeneket írogatni...Jézusom!!! Az eszem megáll!

És ha ennyiért képes volt elhagyni őt..akkor mondhatom részéről hatalmas szerelem lehetett.

És a kérdezőt hibáztatni azért, mert inkább csináltatta meg a tetoválást, mintsem elfogadta a pasija véleményét, hogy jó, neki nem tetszik, tehát nekem is meg kell válnom a vágyaimtól... De ha teszem azt, a pasi a fejébe veszi, hogy repülőgép pilóta lesz belőle és a lány ellenzi, akkor micsoda egy liba vagy te, hogy nem engeded kiforrni szeretett párodat...

Elnézést, hogy így felháborodtam, de hát ez ...

2012. aug. 24. 09:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!