Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetoválás ilyen korán? Hogy beszéljem le?
Pasimmal még csak 1 hete ismerkedtünk meg, és nagyon szeretjük egymást. Ő nekem (14 éves lány vagyok) az első igazi kapcsoltatom, mert az eddigi fiúk mind csak kihasználták a naivságom. :(
És most a pasim (17 éves) tetoválást akar csinálni magának, amibe beleírja a nevemet... :$ Szerintem nagyon romantikus, de mi van ha mégsem fog ez köztünk összejönni, mi van, ha ő is megcsal?
Hogyan tudnám lebeszélni, hogy ne tegye meg? Sürgős!!! mert jövőhét hétfőn (2012.07.16) már menne is csináltatni.
Vedd rá, hogy csináltasson felszívódósat! Olyat, ami néhány hónap, vagy év után eltűnik!
Aztán ha évek múlva is együtt vagytok, mehet a rendes.
A fenyegetés nem jött be, mert azt mondta, hogy de ő imád és hogy szeretné ezt nagyon, hogy bizonyítsa, hogy szeret.
Nem, nekem eszem ágában nincs őt elhagyni. Inkább attól félek, hogy ő hagy el mert eléggé csapodár stílusú... :S
Előző vagyok...
Az én Párom is " elég csapodár " stílusú volt..az elöttem lévő barátnőit sorban megcsalta mindegyiket, nem is egyszer, nem is kétszer. De megismertük egymást és 2 év alatt teljesen megváltozott e szempontból.
A tetoválás eleve primitív dolog.
Az ilyen név tetkó meg egyenesen hülyeség.
Hadd csinálja, nem vagy felelős érte, ha megbánja, az azt jelenti, hogy már nem lesztek együtt, akkor meg már nem kell vele foglalkozni.
Amúgy ki lehet szedetni lézerrel, de sokkal drágább, mint maga a tetoválás.
Aki hülye, az hadd csinálja, te emiatt ne érezd magad rosszul, nehogy már magadra vedd mások életéért és hibáiért a felelősséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!