Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetoválás ilyen korán? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetoválás ilyen korán? Hogy beszéljem le?

Figyelt kérdés

Pasimmal még csak 1 hete ismerkedtünk meg, és nagyon szeretjük egymást. Ő nekem (14 éves lány vagyok) az első igazi kapcsoltatom, mert az eddigi fiúk mind csak kihasználták a naivságom. :(

És most a pasim (17 éves) tetoválást akar csinálni magának, amibe beleírja a nevemet... :$ Szerintem nagyon romantikus, de mi van ha mégsem fog ez köztünk összejönni, mi van, ha ő is megcsal?

Hogyan tudnám lebeszélni, hogy ne tegye meg? Sürgős!!! mert jövőhét hétfőn (2012.07.16) már menne is csináltatni.

2012. júl. 11. 21:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
80%
Hagyjad hadd csinálja ha nem jön össze ő fogja viselni élete végéig(vszínű) nem te!
2012. júl. 11. 21:07
 2/22 anonim ***** válasza:
fenyegesd meg, h otthagyod ha csináltat
2012. júl. 11. 21:08
 3/22 anonim ***** válasza:
22%
"ő is megcsal" Ezek szerint te tervezed hogy megfogod csalni??
2012. júl. 11. 21:08
 4/22 anonim ***** válasza:
20%

Vedd rá, hogy csináltasson felszívódósat! Olyat, ami néhány hónap, vagy év után eltűnik!

Aztán ha évek múlva is együtt vagytok, mehet a rendes.

2012. júl. 11. 21:10
 5/22 anonim ***** válasza:
ja, vagy turbórágó csomagolásán lévő tetkó legyen XDD
2012. júl. 11. 21:11
 6/22 A kérdező kommentje:

A fenyegetés nem jött be, mert azt mondta, hogy de ő imád és hogy szeretné ezt nagyon, hogy bizonyítsa, hogy szeret.

Nem, nekem eszem ágában nincs őt elhagyni. Inkább attól félek, hogy ő hagy el mert eléggé csapodár stílusú... :S

2012. júl. 11. 21:28
 7/22 anonim ***** válasza:
1.) 1hét alatt nem lehet, ÚGY" nagyon megszeretni egymást, mert nem ismered.. 2.)én 2év után csináltattam meg az első tetoválást, ami a Szerelmemről szól, nem 1 hét után. Hagyd neki, ha mégsem válik be a kapcsolat, akkor neki lesz sz*r ránéznie a varratra, nem neked ! 1 hét után szerintem nagy butaság lenne.. 1! hét..
2012. júl. 11. 21:31
 8/22 anonim ***** válasza:

Előző vagyok...

Az én Párom is " elég csapodár " stílusú volt..az elöttem lévő barátnőit sorban megcsalta mindegyiket, nem is egyszer, nem is kétszer. De megismertük egymást és 2 év alatt teljesen megváltozott e szempontból.

2012. júl. 11. 21:34
 9/22 anonim ***** válasza:
44%

A tetoválás eleve primitív dolog.

Az ilyen név tetkó meg egyenesen hülyeség.

Hadd csinálja, nem vagy felelős érte, ha megbánja, az azt jelenti, hogy már nem lesztek együtt, akkor meg már nem kell vele foglalkozni.

Amúgy ki lehet szedetni lézerrel, de sokkal drágább, mint maga a tetoválás.

Aki hülye, az hadd csinálja, te emiatt ne érezd magad rosszul, nehogy már magadra vedd mások életéért és hibáiért a felelősséget.

2012. júl. 11. 22:35
 10/22 A kérdező kommentje:
De nagyon magamra veszem, mert szeretem és nem akarom, h miattam hülyeséget csináljon... Nem szeretném, h egész életérre ott virítson az én nevem a karján...
2012. júl. 11. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!