Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetoválás ilyen korán? Hogy beszéljem le?
Figyelt kérdés
Pasimmal még csak 1 hete ismerkedtünk meg, és nagyon szeretjük egymást. Ő nekem (14 éves lány vagyok) az első igazi kapcsoltatom, mert az eddigi fiúk mind csak kihasználták a naivságom. :(
És most a pasim (17 éves) tetoválást akar csinálni magának, amibe beleírja a nevemet... :$ Szerintem nagyon romantikus, de mi van ha mégsem fog ez köztünk összejönni, mi van, ha ő is megcsal?
Hogyan tudnám lebeszélni, hogy ne tegye meg? Sürgős!!! mert jövőhét hétfőn (2012.07.16) már menne is csináltatni.
szerintem hagyd :D legalább felejthetetlen leszel számára :D
2012. júl. 11. 23:18
12/22 anonim válasza:
18 alatt nem kell szuloi engedely? vagy valamelyik amator haverja fogja csinalni? szolj a szuleinek, hatha az apja ˝ratetoval˝ 1 nyaklevest es megjon az esze
2012. júl. 12. 11:04
13/22 A kérdező kommentje:
De kell engedély és az apja megengedte neki :(
Nem tudom mit tegyek... :'(
2012. júl. 12. 11:30
14/22 anonim válasza:
akkor az apa se sokkal ertelmesebb mind a fia
2012. júl. 12. 12:25
15/22 Fairy0421 válasza:
Szerintem a tetoválás nem hülyeség, azonban nem 1 hét ismeretség után. Meg, hát a név tetkók amúgy is elég viccesek szerintem...akkor már inkább vmi szimbólum, ami a másikat jelképezi. De nem 1 hét után, hanem talán évekkel később. Sztem mondd neki, hogy ha szeret, akkor valami értelmes dologgal fejezze ki és ne valami olyannal, ami neked nem tetszik. Annyi minen történhet még veletek..nagyon fiatalok vagytok, főleg te...14 évesen.
2012. júl. 12. 14:34
16/22 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy ahelyett, hogy magára varratja a neved, mindig tartson ki melletted, legyen veled őszinte, éreztesse, hogy szeret, ne egy tetoválással akarja megmutatni! Ez nagyon felelőtlen dolog!
2012. júl. 12. 15:47
17/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek :))
Sikerült lebeszélnem és csak egy szimbólumot csináltat, amibe alkoholos filccel fogja beleírni a nevünket. :)
Ha pedig 2 év múlva is együtt leszünk akkor azt is beletetováltatja már :D nagyon édes :$
Mindenkinek nagyon köszönöm az ötleteket, érveket. :)
2012. júl. 12. 17:37
18/22 anonim válasza:
TE vagy a primitív bunkó ha ezt mondod a tetoválásról..tartsd meg magadnak az ilyesfajta véleményed, mert ezzel azokat sérted, akik viselnek valamit ! Attól még, hogy neked nem tetszik nem feltétlenül kell azokat sértegetni, akiknek igen !! ez a pirmitívség..
2012. júl. 12. 23:00
19/22 anonim válasza:
Az meg már megint más kérdés, hogy ki mit varrat magára..mindenkinek jelent valamit, ha éppen valakinek a nevét akarja magára tetováltatni (nem 1 hét utánra gondolok!), akkor az az Ő dolga..senkinek semmi köze hozzá ;)
2012. júl. 12. 23:02
20/22 anonim válasza:
Én jobban fennakadtam azon, hogy neked 1 hét mióta komoly kapcsolat????
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!