Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egyáltalán esélyem párt találni?
nézd meg ezt a sorozatot, mondjuk főként csajoknak való de még nekem is tetszett, leghíresebb kb. Fiúnak pont az a baja benne mint neked, de nem nyíg miatta már egy idő után!
F19
15:03 Nem rivok csak szomorú vagyok e miatt.Nem mindegy.
15:08 Ismerem végig is néztem.Csak a valóságba a magas lány -alacsony srác kombó nem nagyon van.
hát igen, am én mit szóljak hogy még így is nehéz dolgom van 183centivel... am vegyél ilyen magasító cipőt, lődd be a hajad oszt 5-10 centivel magasabbnak fogsz tűnni. Meg az sem árt ha tömegnövelő diétával kigyúrod magad, én is azt csinálom. És felszedsz egy 150centis lányt. Legyen az 14-15 éves vagy 20 mindegy.
F19 előző
pfaj ennyire hulyek nem lehettek.
itt mindenki azt hiszi ,hogyha valaki nem magas akkor nem talalhat part....
Ezekszerint nem is jarsz ki szorakozni vagy valamit csinalni .
Fogadni merek ,hogy tobb alacsony fiunak van baratnoje mint magasnak.
"itt mindenki azt hiszi ,hogyha valaki nem magas akkor nem talalhat part.... "
Mert így van.
"Ezekszerint nem is jarsz ki szorakozni vagy valamit csinalni ."
Nem nekem szólt ugyan, de én járok, mégis szarnak a fejemre a lányok (ez rímelt :) ).
"Fogadni merek ,hogy tobb alacsony fiunak van baratnoje mint magasnak."
Ez meg nettó hülyeség.
:))
oltozzetek divatosabban akkor , picit dob rajtatok ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!