Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
KÖNYÖRGÖÖÖÖÖÖÖÖÖM, segitenétek?
tavaly nyár elején megismertem egy 30 körüli fiút( FÉRFIT :( ) hozzáteszem én csak 16 voltam akkor... tipikus olyan férfi, akit muszáj megszereznem akárcsak egy éjszakára is.. igy is lehet, elcsábitottam olyannyira, hogy a nyár minden napját szinte vele, nála töltöttem.. jó volt, de nem gondoltam volna, hogy szeretem.. aztán vége lett a nyárnak, iskola, munkahely. Meg mondta már a legelején hogy ez nem fog müködni tul fiatal vagyok, nem baj,
erősködtem, és azóta is viszonyom van vele, eleinte, még 2-3 naponta nála voltam, aztán egy héten 1-2 szer... utána hetente vagy két hetente... és november fele már volt hogy egy hónapja, nem is láttam...
aztán decemberbe úgy volt átjön, elöször megmutatom a kis lakásom :) reggel hiv, hogy nem tud, mert beteg. oké nyugi.. nem hittem neki, gondoltam kifogás, egy óra múlva felhivtam, lemegyek ápolni, nem engedte, na mindgey, nagy nehezen rávettem, hogy mehessek. úgy volt 5-re megyek.. 3 kor hiv, hogy hol vagyok már, nem birja, ő meg fog halni,
hát én voltam a legboldogabb, és rohantam szószerint, taxiba szálltam és mentem is hozzá.. ápolgattam, segitettem neki, anyukájának. este filmeztünk, majd együtt elaludtunk, reggel hazamentem, boldogaannnn, másnap hiv hogy menjek le, hát ilyen boldog se voltam még soha :-) lent voltam meegint nála :)
utána megint nem kerestük egymást. igazából, volt barátom.. de csak hogy őt elfelejtsem, szilveszter van.. végre megjött ibicsbe.. beszélgettünk, elvoltunk, már majdnem megcsokolt..amikor megjött a kedves barátom.. oké, akkor onnantól magyarázkodás neki.. közbe a lábammal, a 29 éves szerelmemmet simogattam... idegbeteg lettem elindultam haza.. megállittott, hogy aludjak nála.. de boldog voltam :) de nem aludtam nála..
aznap megfogadtam SOHAAAAAAA töbet SOHAAAAAAAAAAAA, nem beszélek vele.. rá két napra, sms... ? válaszolok, ez most mi? ?= annyit jelent, hogy mivan veled?... na akkor aznap ujra lementem hozzá.. egy ideig megint semmi, egy hónap mulva kb, lent ovltunk, 4en egy ismerösünknél.. ott is nagyon aranyos volt... de kb 1 óra mulva, vele, elvitettem magam a barátomhoz.. azaz ideges lett... oké, megérkeztünk, megállt, gondoltam, még akciózok vel egyet, mielőtt felmennék a barátomhoz.. hát nem ment, kiba****tt a kocsijából, persze ezt zokon vettem...
eltelt egy kis idő... a világ legnagyobb rib**ával, a világ legidiotabb pi***jával, akart KOMOLY kapcsolatot, oké, szeretem, ezért, azt kivántam legyek boldogok...de tudtam, hogy nem sokáig fog tartani, vége is lett, a csaj átba***a... áááá... az én szerelmem... :( szegény... március közepén kb még nála aludtam, aztán úgy április végéig, nem láttam... :'((((((((( hiánya felülmulhatlan volt... május elején találkoztunk, eljött értem suliba, nála voltunk pár ismerössel, ők estére leléptek, kettesbe maradtunk, szokásos, müsorozásunk, megvolt.. hazavitt.. Rendben.. én ezelőtt, április 30.án a legjobb fiú barátommal feküdtem le, egy jó ideig el is voltam igy ezzel a fiúval, aztán vele azóta is együtt vagyok, és kezdek beleszeretni.. viszont julius közepén, megcsaltam, a 30éves szerelmemmel... sohasoha nem felejtem el milyen jó volt, nem bántam meg, zerszer és ujra megtenném, másnap azért lelkiismeretfurdalás az volt...
most van augusztus, sajnos megint hiányzik az én szerelmemm....... ezért keresem folyamatosan, a napokba mgbántott, off.. sms sms sms.. nem válaszol, másnap ujra sms.. felhiv, hallja a hangomon, hogy rögtön elsirom magam, oké megvigasztalt... viszont az elmult pár napba, voltam nyaralni abarátommal.. akibe kezdek beleeesni.. és utolsó nap a nyaraláson mgnéztem a telefonját..és találtam egy pár fura sms-t egy nőtől.. oké zavar.. eltelt negyed óra, ezen jár a fejem... eltel egy óra még mindig, jó gésznap hozzáse szóltam.. a nő pont hivta kétzser.. de nem vette fel, és aztmondta soha nem veszi...hmm persze.. ilyen sms-ek után.. na mindgey... a lényeg, hogy nem tudom mit érzek a szerelmem iránt.. nem tudom mit tegyek.. nem tudom mit érzek abarátom iránt, féltékeny vagyok, és RETTENTŐEN FÉLEK HOGY ŐT IS ELVESZITEM, az biztos, hogy rettentően szeretem, és bármit megtennék érte, és zavar hogy megcsaltam, soha soha nem csaltam volna meg, ha nincs a 30éves "exem" mostmit csináljak? még mindig félek, hogy elvesztem, vagy hogy megcsal......... röviden ennyi...
Ne haragudj, de undorító vagy. Akármennyire vagy szerelmes, meg fiatal meg egy ostoba logikátlan nő, SOSEM VIHETNE rá a lélek hogy kibassz szegény sráccal aki szerelmes volt beléd miközben megcsaltad. NEM BÁNTAD MEG? Akkor szerinted a mostani pasid miért bánná meg? Gondolkozz már, még ha csak egy ostoba nő is vagy. És ha a mostani pasidnak az a csaj olyan mint Neked a 30 éves nagy szerelmed?
Elolvastam minden sorodat és hánynom kell Tőled. Remélem belőled csak egy létezik mert ha többi fajtársad is képes ilyenre komolyan feladom a kan-életet.
Én nem akarlak bántani, és nem is foglak, de az tény, hogy ha szerelmes vagy valakibe, akkor ritka nagy patkányság közben mással járni.
Jogalapod sincs arra, hogy felháborodj, ha megcsalnak. Te ezen már igencsak túl vagy.
Megjegyzem, ha tényleg megcsal, már elvesztetted, szóval, kár a gőzért.
Javaslat: szakíts. Szakíts az újrakezdés esélyével. És ameddig nem tisztáztad az érzéseidet, senkivel se kezdj kapcsolatot. Ennél csak sokkal rosszabb lesz.
A 30ast elfelejted. Könnyű azt mondani.. Ha igazán szeretnéd a hozzád jobban illő barátodat akkor nem is lenne oly nagy művelet...
Bár elfelejteni úgy sem fogod, de akkor is le kell zárni, mert a lezáratlan dolgok elkísérnek és kísértenek amíg a kapuk nyitva állnak. Aztán mindig ott fogod magad emészteni, hogy már megint megcsaltad a jelenlegi párod, akit pedig szeretsz? Ej-ej Elejét kéne venni a gondoknak nem gondolod? Ekkora korkülönbséggel pedig úgy sem lenne közös jövőtök. Elvenni meg senki nem fog feleségül, max 10 év múlva. De a mai világban, illetve a 10 évvel későbbiben már lehet még jobban ki fog tolódni ez a dolog, vagy akár a feledés homályába is merül. Na mondjuk azt tán mégse, de mind1.
Kicsi vagy még, alig láttál valamit. Amikor azt hiszed, hogy te már mindenen túl vagy akkor még csak el sem kezdtél igazán tapasztalni. Ugyanis minden egyes újdonság megannyi új kérdést hordoz magába. Új események, új kérdések. Elég kicsi a világ amit te megtapasztaltál. Majd idővel tágul.
Az ember ha szexkapcsolatot tart fent,akkor hívja a másikat,amikor épp eszébe jut.Hetente,havonta,félévente,akár évente.Közben lehet hogy van 4 kapcsolata,vagy egymás után öt normális.Vagy szintén ezalatt végigkeféli fél Magyarországot.Mindenesetre ha szeretsz valakit,életed minden egyes percét neki akarod szentelni és boldoggá akarod tenni.Ennek fejében a 30 éves "pasid" nem csakhogy a józan paraszti észt meghazudtolva,hanem az általad leírt viselkedése alapján se szeretett soha,de soha életében.Ennek fő okozója nem csupán a korod,bár mindenki azt szajkózza.Hanem az abból fakadó mértéktelen naivitás,ostoba,gyerekes viselkedés,komolytalan életszemlélet,szánalmasan gyenge problémakezelési módEZ AZ ami a korodból fakad.Erről nem tehetsz,nyilván az emberek többsége nincs vele egyedül 16-17 évesen sokan még jóval később se.
Az viszont hogy úgy kezdeményzel új kapcsolatokat,hogy magadban még testileg vagy lelkileg nem zártad le az előzőt,maximális primitivitásra vall.Az élet rövid és tegyünk úgy ahogy nekünk jól esik?Fogadjunk ez a mottód...Hát ez pedig k*rvára nem így van.Az életedet pontosan úgy kell élned,hogy minden általad meghozott döntéssel,lépéssel a másik érdekeit és tiszteletét a legnagyobb fokú diszkréció keretében szolgáld,ha a világon semmivel nem bántott meg.Maradjunk annyiban,amíg ennyi intelligenciával,önuralommal és ilyen beállítottságú lelki világ kísér végig az utadon,téged sajnos a legelvetemültebb nőcsábász,r*banchajhász sem érdemel meg.A normális srácokat meg Isten óvja meg tőled.És csak úgy mellékes megjegyzésként említeném,mielőtt képmutató szentnek nyilvánítanál ki ironikus stílusban,(ami nem lenne fair mert normálisan közöltem véleményemet)nem a legfrissebben nyomtató erkölcsi etikettet kell bújnod,csak rendet kéne rakni abban az elcseszett agyadban,hogy ne árthass másoknak,mert akkor az élet is nyilván rohadt nagy pofonokat fog osztogatni.Tudod van az a mondás mely szerint "úgy bánj másokkal,ahogy azt akarod hogy mások bánjanak Veled".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!