Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEGÍTENÉTEK NEKEM?
Nem tudom mit tegyek . Van egy lány akivel igazi barátok lettünk és munkatársak is vagyunk. Tudom ,én nem vagyok az akire vágyik.Szinte naponta beszélünk. Hol ő , hol én hívom fel milyen napja volt.Nagyon sokat nevetünk , ökörködünk.Szeretünk egymással lenni, szerintem.
Ha valami nagyon bántja nekem önti ki a lelkét. Sokat gondolok rá, azt hiszem megváltoztak az érzéseim.Zizegek belülről ha látom és hallom a hangját csak vele akarok akkor lenni.Csinos is és bejön nekem olyan helyes , ölelni való.Folyamatosan vigyorog ha találkozunk.Sokszor ő érdeklődik milyen volt a napom és hogy vagyok.
SZERELMES VAGYOK ? HÁT EZ AZ AFFÉLE ÉRZÉS? VAGY CSAK VONZÓDÁS? Még soha nem voltam ilyen szituban .
Mit tegyek ?
Szerintem belezúgtál. :)
Maradjon minden így, jó úton vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!