Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon tetszik egy srác, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy srác, de nem tudok vele kapcsolatba lépni. Segitenétek? Többi lent

Figyelt kérdés
Sokszor látjuk egymást egy helyen, ő is más társaságban van, és én is. Látom rajta hogy tetszem neki, látom a nézéséből. Ismerősöm facebookon mert bejelöltem és likeolta és egy-két képem, és én is neki egyet. De ennyi, egyszer sem beszéltünk, és én nem merek lépni,mert mégis csak én vagyok a lány, de valami borzasztóan tetszik ez a srác.Ti mit tennétek a helyemben? 19/L
2012. márc. 18. 13:54
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
Egy nő úgy kezdeményez, hogy azt hiszi a srác ő kezdeményezett. Idővel rájössz ennek mikéntjére.
2012. márc. 18. 13:56
 2/43 anonim ***** válasza:
Böködd failbookon, az a mai világban mindig tui siker.
2012. márc. 18. 13:57
 3/43 A kérdező kommentje:
Első válaszoló kifejtenéd ezt bővebben?:)
2012. márc. 18. 13:58
 4/43 anonim ***** válasza:
0%
2. válaszoló apszolút egyetértek :D főleg a failbookkal. az első válaszoló nem tetszik k*rvára utáljuk a hátsószándéku p*csákat csak azt hiszitek hogy szeretjük vagy ha ezt csináljátok okosak vagyunk vagy nem is tudom mit hisztek... vagy a bökdösés vagy pedig írd neki hogy tetszel nekem. k*rvaegyszerű és ha kipróbálod meglátod k*rvára hatásos is. írd le neki csukd le a szemed nyomd meg a küldést és ennyi sok sikert
2012. márc. 18. 14:02
 5/43 anonim ***** válasza:

Mindig vannak helyzetek amiket meg kell ragadni. Mindig van ürügy amivel odamehetsz: mennyi az idő? Nem tudod merre megy ez a busz... melyik az én buszom?

Ha többször is találkoztok akkor utána már odamehetsz megköszönni, hálálkodni, beszélgetni vele, minta régi ismerős lenne.

Vagy megtanulsz úgy nézni rá, hogy azonnal odajöjjön. De ehhez gyakorlás kell.

22/L

2012. márc. 18. 14:02
 6/43 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, és szerintetek ha akarna valamit ő is akkor nem lépett volna már?
2012. márc. 18. 14:05
 7/43 anonim ***** válasza:
5. szerintem hülyeség az egész kivéve az utolsó tanácsa. ha így próbálod kihívni látni fogja hogy 1 gyáva nyúl vagy. ehez a taktikához minimum 3 üveg pálinka kéne hogy jól add elő. a bejössz nekem v teccel üzenet 1xübb és hatásosabb
2012. márc. 18. 14:05
 8/43 anonim ***** válasza:
Manapság a fiúk nem annyira bátrak. Szóval vedd kezedbe az irányítást.
2012. márc. 18. 14:06
 9/43 anonim ***** válasza:
nem fog lépni ha fél tőled. és akkor fél tőled ha erős a kisugárzásod vagy ha nagyon szép vagy (vagy ha idősebb vagy ezt nem tudom) ha nem maradsz az üzenetes tanácsomnál akkor és azt akarod h ő kezdeményezzen (sajnos az első kommentelő előnyére mondom) próbálj meg a lányrajodtól külön járni az ő közelébe és akkor odajön hozzád ha akar valamit
2012. márc. 18. 14:07
 10/43 A kérdező kommentje:
ahha lehet benne valami amit mondtok...:) és látszik is rajta hogy fél, az egyértelmű, elég töketlen lehet ilyen téren :D én meg túl büszke vagyok hogy ráirjak hogy tetszel, hát nem is tudom :D
2012. márc. 18. 14:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!