Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon tetszik egy srác, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy srác, de nem tudok vele kapcsolatba lépni. Segitenétek? Többi lent

Figyelt kérdés
Sokszor látjuk egymást egy helyen, ő is más társaságban van, és én is. Látom rajta hogy tetszem neki, látom a nézéséből. Ismerősöm facebookon mert bejelöltem és likeolta és egy-két képem, és én is neki egyet. De ennyi, egyszer sem beszéltünk, és én nem merek lépni,mert mégis csak én vagyok a lány, de valami borzasztóan tetszik ez a srác.Ti mit tennétek a helyemben? 19/L
2012. márc. 18. 13:54
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
igazad van csaj!:) már csak egy kis bátorság kell hozzá, na majd ha legközelebb látom.....de amúgy a facebookos ráirásnak semmi értelme akkor szerinted?
2012. márc. 18. 14:54
 32/43 anonim ***** válasza:
28. fogalmad sincs semmiről vagy béna pasi vagy vagy tapasztalatlan nő. 29. az utolsó mondatával 80% ban értek egyet. nem mindig használhatod ki de nagyrészben igen viszont akkor sem biztos hogy az a helyes :)
2012. márc. 18. 14:56
 33/43 anonim ***** válasza:
a faces dolognak van értelme... de már közel se érné el azt a hatást mint amúgy. ha nem szambázott volna oda a barátnőd és közölte a szitut :D. a hatásos most a leszólítás vagy az egyedül járás az biztos hogy a leszólításnak annyira örülni fog mint mókus a makknak viszont lehet hogy be is fosik szal alap dolgokról kell beszélgetni (lehetőleg olyan ami őt érdekli amiről tud beszélni ha foci a fociról ha autós akkor autókrol f1 tökmind1)
2012. márc. 18. 14:59
 34/43 A kérdező kommentje:
jah csak igy semmi ismerettséggel odaállitani hozzá akkor is furcsa, majd talán a 3. feles után, ahahaha:D:D
2012. márc. 18. 15:01
 35/43 anonim ***** válasza:

"vagy béna pasi vagy vagy tapasztalatlan nő."

Tekintve, hogy eme két jelző interpretációja igencsak szubjektív, kijelentetted, hogy vagy nő vagyok, vagy férfi. Gratulálok.

2012. márc. 18. 15:02
 36/43 anonim ***** válasza:
vicces de valóban hasznos a feles :) likröt nem ajánlok elcsaphatja a gyomrot :D unicum vodka tequila pálinka (ebből a pálinka a leg jobb ebben a helyzetben minden szempontból)
2012. márc. 18. 15:02
 37/43 anonim ***** válasza:
lol likröt.. énis töröm már a magyartot. nah m1
2012. márc. 18. 15:03
 38/43 A kérdező kommentje:
azt hiszem én is a pálinkára szavazok :D :D
2012. márc. 18. 15:04
 39/43 A kérdező kommentje:
nagyon sokat röhögök rajtatok, meg persze magamon is :D jófejek vagytok:)
2012. márc. 18. 15:05
 40/43 anonim ***** válasza:
kb csak én írtam ide XD 81 % ban mondok igazat az mind én vagyok
2012. márc. 18. 15:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!