Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon tetszik egy srác, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy srác, de nem tudok vele kapcsolatba lépni. Segitenétek? Többi lent

Figyelt kérdés
Sokszor látjuk egymást egy helyen, ő is más társaságban van, és én is. Látom rajta hogy tetszem neki, látom a nézéséből. Ismerősöm facebookon mert bejelöltem és likeolta és egy-két képem, és én is neki egyet. De ennyi, egyszer sem beszéltünk, és én nem merek lépni,mert mégis csak én vagyok a lány, de valami borzasztóan tetszik ez a srác.Ti mit tennétek a helyemben? 19/L
2012. márc. 18. 13:54
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
szóval fiúk ezek szerint ti is olyanok vagytok hogy féltek és inkább elvárnátok hogy a csaj lépjen?:)
2012. márc. 18. 14:12
 12/43 anonim ***** válasza:
a ráírás nem büszkeség kérdése. ha randira hívod... az már büszkeség kérdése nálad. és nem töketlen. a ti hatásotokra lett ilyen ha töketlennek tartod minek foglalkozol vele ? (bocs csak általába nem szeretjük ha töketleneznek minket)
2012. márc. 18. 14:12
 13/43 anonim ***** válasza:
Ne írj, hanem menj oda hozzá... Tudod, emancipáció van, a jogok és a kötelességek is megoszlanak. A nő is ugyan úgy kezdeményezhet, mint a férfi.
2012. márc. 18. 14:14
 14/43 A kérdező kommentje:
ja azt elfelejtettem mondani hogy pár napja azon a helyen ahol szoktuk látni egymást, egy bnőm odament az egyik haverjához hogy elnondja h tetszik nekem ez a srác, persze részeg volt már a bnőm :DD és a srác aztmondta h majd elmondja neki, hát azóta sem történt semmi változás, szerintetek?
2012. márc. 18. 14:16
 15/43 A kérdező kommentje:
és milyen okkal irjak rá? szia, mizu? háááát....:D
2012. márc. 18. 14:17
 16/43 anonim ***** válasza:

Ráírhatsz nyugodtan, de nehogy azt írd egyből, hogy "tetszel"! Inkább finoman közelíts, ha félénk akkor meg főleg. Az ismerkedés jó játék, de nem szabad minden ütőkártyát kiadni a kezünkből mindjárt elsőre, ha érted mire gondolok. Még ha nyúl is egy kicsit, meg kell adni az esélyt arra, hogy meghódíthasson.

Szóval ha írsz, akkor ne ilyen nyersen ("tetszel"), hanem kérdezz esetleg tőle valamit, mittudomén, mondjuk valamit a hellyel kapcsolatban ahová jártok, vagy egy közös ismerőssel kapcsolatban, vagy ilyesmi, aztán meglátod, mit lép rá.

2012. márc. 18. 14:18
 17/43 anonim ***** válasza:
én arra szavazok, hogy élőben menj oda hozzá. Igaz én sosem ismerkedtem párkapcsolati céllal a neten.
2012. márc. 18. 14:19
 18/43 A kérdező kommentje:
köszönöm a segitségeket:) de arról mi a véleményetek amit leirtam hogy elvileg már tudja h tetszik nekem
2012. márc. 18. 14:22
 19/43 anonim ***** válasza:
16. bizzztos hogy csaj vagy... ha nem akkor meleg és te játszod a lányt. azt h a barátnőd már odament kár hogy nem mondtad. am hozzám is odajöttek h a barátnőjének tetszem és akkor autómatikusan aszontam hogy van barátnőm de utána volt amikor még vissza akartam szedni de kicsi voltam :) mindenesetre a levél 1 nem biztos hogy jó 5let ha már közölte vele a barátnőd a szitut. visszatérek másik ajánlatomhoz h 1edül járkálj a környezetébe vagy menyj oda hozzá és kérdezz rá (akkor tényleg kell a rávezetés)
2012. márc. 18. 14:23
 20/43 A kérdező kommentje:
és nem gondolod hogy akkor nem is akar tőlem semmit ha ezek utn sem lép? pedig én tényleg úgy látom hogy tetszem neki, és amúgy egy jó csajnak mondanak,modellkedem is, szóval ez sem lehet hátráltató tényező :D
2012. márc. 18. 14:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!