Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon tetszik egy srác, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy srác, de nem tudok vele kapcsolatba lépni. Segitenétek? Többi lent

Figyelt kérdés
Sokszor látjuk egymást egy helyen, ő is más társaságban van, és én is. Látom rajta hogy tetszem neki, látom a nézéséből. Ismerősöm facebookon mert bejelöltem és likeolta és egy-két képem, és én is neki egyet. De ennyi, egyszer sem beszéltünk, és én nem merek lépni,mert mégis csak én vagyok a lány, de valami borzasztóan tetszik ez a srác.Ti mit tennétek a helyemben? 19/L
2012. márc. 18. 13:54
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
ezt mondtam elsők között ha szép vagy akkor félhet tőled... és tuti hogy tetszel neki mennyélo da és kezdj el vele beszélgetni valamiről.. ha nem megalázó hivd őt randira te (ha modell leszel lehet h ezt még használnod kell párszor életed során) tuti h fél ....
2012. márc. 18. 14:32
 22/43 A kérdező kommentje:
ezekszerint te igy cselekednél ha tudnád(vagy mondjuk nem tudnád) hogy tetszel egy modell lánynak, inkább meg se próbálnád h lépsz
2012. márc. 18. 14:34
 23/43 anonim ***** válasza:
:D ezekszerint ne akarj megitélni mert én csak segítséget akartam adni :) de igen azért tudom ennyire mert régen ilyen voltam azóta picit fordulatot vettem
2012. márc. 18. 14:41
 24/43 anonim ***** válasza:
és mivel ilyen voltam... és tudom milyen volt örülne ha te megszabadítanád ettől a szarságtól anyival hogy 1-2 szóval hozzászólsz és feloldod a gátlásait
2012. márc. 18. 14:42
 25/43 A kérdező kommentje:
nagyon aranyos vagy, komolyan nagyon megkedveltelek a hozzászólásaid alapján:D:D sokat segitettél:)))
2012. márc. 18. 14:44
 26/43 anonim ***** válasza:
örülök neki h segíthettem :) és tényleg sok szerencsét
2012. márc. 18. 14:45
 27/43 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2012. márc. 18. 14:46
 28/43 anonim ***** válasza:
A szépség relatív. Modellkedés ide vagy oda, ne bízd el magad.
2012. márc. 18. 14:49
 29/43 anonim ***** válasza:

Én mint 22 éves lány mondom: fiúhoz nem ciki odamenni. Ha tetszik akkor miért ne?

Elég kiszolgáltatott helyzet csak várni, hogy valaki észre vegyen és olyan vesz észre aki neked nem jön be, akkor az elég kellemetlen.

De most azzal lehetsz aki neked tetszik. Élj a lehetőséggel!

2012. márc. 18. 14:51
 30/43 A kérdező kommentje:
ne értsd félre nem biztam el magam , persze nem tetszhetek mindenkinek igy sem, és nem is vagyok nagyképű csak megjegyeztem h nem az a legrondább csaj tipus vagyok
2012. márc. 18. 14:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!