Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy srác, nagyon.16 éves, neten ismertem meg. Már volt is itt nálam, tök jól elvoltunk egymással. Ő mondta hogy megismételhetnénk. Azt hiszem nagyon tetszik nekem, de nem tudom hogy ő is igy érez-e. Megkérdezni nem merem. Mit tegyek?
Ő 16/F
Én 13/L
Megengedte ^^
Mert már egy ideje ismerem a srácot,
és nagyon hasonlítunk is mindketten odavagyunk az Animékért :)
"Továbbra is nézzetek animét..."
Ezt nem igazán tudom hogy értetted...
úgy, hogy 13 évesen nem kellene komolyabb dolgokat tervezned vele...
de anyukádat sem értem...
Mit nem értesz?....
Csak barátkoztunk,dehát ha egyszer tetszik :/
Akik szerinte így működni fog a barátság, azok valahol nagyon el vannak tájolva.
Ha a 13 éves kislánynak már tetszik a srác, akkor teljesen kizárt, hogy ebből barátság legyen. Legföljebb nem történik semmi, de attól még tetszeni fog neki, és nem barátilag.
én nem is mondtam, hogy működni fog a barátság, csak azt, hogy fura neveltetésben részesült... mondjuk azért 13 éves vagy mégiscsak... ennyi idősen... hát nem tudom, manapság már ez a menő.
én 20 vagyok, 13 évesen már tetszettek pasik, de eszembe nem jutott volna, hogy áthívjam akármelyiket is, vagy bármi komolyabb legyen... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!