Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác aki tetszik, de én nem neki, de csajozni akar mit csináljon? (többi lent)
1. A barátnők sosem mondják a teljes igazságot. Mindig van igazság abban amit mondanak, de a lényegben mindig hazudnak. (És legtöbbször mindenki egy másik részletet füllent el, ha összebeszélnek, akkor még mást is)
2. Ne csinálj olyat mással, ami neked nem jó! Olyat csinálj, amit te is élvezel :) Ha kell neked a srác, szerezd meg. Miből gondolod, hogy nem kellessz neki? Ha tényleg nem akar téged, akkor se segíts neki a csajozásban, mert ezzel csak rontod az esélyeid.
hmm. beszélgetnünk kellene. tanulhatnánk egymástól. mit gondolsz?
Mivel Én is srác vagyok, ezért magamból indulok ki. Kezdetnek az is megfelelne ha féltékennyé teszed! Csak gondolj bele abba, hogy milyen képet vágna, ha esetleg egy másik fiúval látna amint tök jól megvagytok és kellemesen eltöltitek az időt. És ha esetleg reklamálna miatta? Sebaj! Nyugodtan mondhatod neki, hogy nem fogsz rá örökké várni és mivel cseppet se érdeklődik irántad, máshol kerested azt, amit ő nem adott meg neked. Ha mégse lesz féltékeny, az azt jelenti, hogy teljesen felesleges rá pazarolnod az időd, mert nem éri meg.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!