Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljon legjobb bnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljon legjobb bnőm?

Figyelt kérdés

Van egy pasija akivel több mint 1,5 éve vannak együtt.A pasi kiment külföldre élni, dolgozni, még nincs 18. 1-2 hónap múlva vinni akarja ki őt is magával, de ő most fog érettségizni. Nem tudja mit tegyen.. menni szeretne, de van 2 kisebb tesója akiket imád (én is ismerem őket, nagyon cukik!) meg egy öccse. Megszakad a szíve h itt kell hagynia őket,a kisebb tesói olyan picik még. Mindenki azt mondja menjen, élvezze az életet stb.. de ő nagyon anyás... meg barátok, suli... mi lenne neki a legjobb? Nagyon szeretik egymást a pasival, mióta elment, naponta beszélgetnek a világhálón.

A lány 18N, a fiú 18F (félbehagyta a sulit)

Én 18/N vagyok.

2012. jan. 26. 18:37
 1/9 anonim ***** válasza:
ok leérettségizik. de mit fog csinálni odakünn?
2012. jan. 26. 18:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Én nem mennék ki, max egyetem után.
2012. jan. 26. 18:40
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem érettségizik le... 1-2 hónap múlva menne, az érettségi jóval utána lesz.. mosogatni stb... a pasija pincér és sokat keres odkaint, többet mint itthon és csak a pincérkedésből...
2012. jan. 26. 18:40
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
mosogatni...b@szod...először legalább érettségizzen le. odakinn sincs kolbászból a kerítés, nem kell azt hinni
2012. jan. 26. 18:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha itt az ideje, miért nem érettségizik le most? Meg fogja bánni. A pasi meg tud rá várni + 2 hónapot.
2012. jan. 26. 18:43
 6/9 GomalFace ***** válasza:
Mi az a világháló? Hol lehet olyat szerezni?
2012. jan. 26. 18:43
 7/9 A kérdező kommentje:
Eredetileg úgy volt, hogy nyáron megy ki hozzá.. de a pasi h pincérként dolgozik össze tud szedni snnxi pénzt h vegyen neki repjegyet...
2012. jan. 26. 18:49
 8/9 anonim ***** válasza:
és a pénz ugye nem áll el nyárig.
2012. jan. 26. 18:50
 9/9 alien19 ***** válasza:
Tanuljon.Én nem kérném a barátnőmet hogy miattam hagyja ott az iskolát.A srác egy idióta....
2012. jan. 26. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!