Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lenne a legjobb döntés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a legjobb döntés részemről? H. E. L. P.

Figyelt kérdés

Egy 18 éves srác vagyok aki nem volt még korábban lánnyal. Van 10 napja egy gyönyörű barátnőm (16 éves), akinek nem én vagyok az első barátja hanem kb. az 5. Jól kijövünk egymással, és érzem hogy nagyon szerelmes.. A fő problémám az hogy azt mondtam neki, voltam már több csajszival, akik többnyire egy éjszakás kalandok voltak. Nem akartam azt, hogy lenézzen vagy alulbecsüljön szüzességem véget. Viszont..én hülye meg azt mondom mindig neki hogy a bizalomra épül egy párkapcsolat. :( Mit tegyek..? Hogy hozzam tudtára hogy hazudtam neki. Vagy halogassam még, és később mondjam el neki? 9 nap után együtt aludtunk, amit nem bántunk meg és jövőhéten hétvégén úgy tervezzük hogy lefekszünk egymással. Ami nagyon jó lenne, de nem tiszta a lelkiismeretem "hogy van egy titkom előtte".

Előre köszönet, az értelmes válaszokért!! :))

18/F

2012. jan. 22. 17:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
szex előtt mondd el neki, hogy ő lesz neked az első.. és mondd, hogy olyan lánnyal akartad az elsőt, mint amilyen ő, stb.. nem lesz gond:)
2012. jan. 22. 17:34
 2/10 anonim válasza:
100%
Szerintem mondd el neki minél hamarabb :) Hidd el megérti!Egyébként is nem szégyen ha még nem volt barátnőd:D Ha igazán szeret akkor nem fogja zavarni.Csak legyél őszinte és a legfontosabb hogy kérj bocsánatot tőle...
2012. jan. 22. 17:35
 3/10 pqpqpq ***** válasza:
szerintem meg szex utan mond el neki.. ha amiatt dobna is akkor is egyik problemad meg lenne oldva.de mond el mindenfelekeppen
2012. jan. 22. 17:36
 4/10 anonim ***** válasza:

Az előttem szólóval értek egyet, mindenképp szex előtt mond el neki. Ne magyarázkodj túl sokat, csak azt mond el neki, amit te is írtál ide tömören. Aztán várd a válaszát.

Ja és a szex előttet nem úgy értettem, hogy már az ágyban vagytok... hanem 1-2 nappal előtte minimum

2012. jan. 22. 17:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi hogy válaszoltatok. Igazából az a baj hogy nagyon félek attól a dologtól hogy megharagszik, nem érti meg, vagy miután elmondom neki kicsi leszek előtte. Férfinek érzem magam mellette amit fontosnak tartok és nem akarom hogy lenézzen.
2012. jan. 22. 17:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha tényleg úgy szeret ahogy írtad, akkor meg fogja érteni.
2012. jan. 22. 18:05
 7/10 A kérdező kommentje:
Azt tettem. :) Bátorságot vettem, és suli után elmentünk megbeszélni a dolgokat. Megértett mindent, és azt mondta félt hogy szakítani akarok vele, meg azt hogy megtiszteltetés hogy ilyen barátja lehet, ami nekem iszonyat jól esett. Nagyon megkönnyebbültem.. Köszi a kezdő lökést mindenkinek aki válaszolt!!! :)))
2012. jan. 23. 19:21
 8/10 anonim ***** válasza:
azért kell férfiasan elé állnod és elmondanod, nem itt tutyimutyizni, ettől lehetsz "kisebb" hogy besz@rsz annyitól, hogy őszintén beszélj, és ne azon rettegj hogy szűz vagy atyaúristen.
2012. febr. 1. 18:41
 9/10 anonim ***** válasza:

szia:)

jaj, annyira ismerős helyzet... 19 éves lány vagyok, mindjárt egy éve járok egy sráccal, aki egy évvel idősebb nálam.

szóval, amikor összejöttünk, 19 volt és még szűz, de nekem azt hazudta, hogy már volt két barátnője, akivel lefeküdt. mivel eléggé perceptív vagyok, gyanús volt a hazugság, de ráhagytam.

aztán, az első szex után bevallotta, hogy neki az volt az első, és hogy addig azért nem vallotta be, mert szégyellte. engem ez nem zavart, mondjuk félig-meddig előre tudtam. lényeg: ne aggódj, ha szeret nem fogja zavarni. meg másképp is, én kifejezetten örültem, hogy engem szeretett "úgy" elsőként a barátom.

2012. febr. 1. 18:52
 10/10 A kérdező kommentje:

Kedves 19/L,

köszönöm hogy megosztottad a véleményed! Igen, hasonlóképp van ez több srácnál is szerintem, mivel a mai világban szégyen sokak számára mikor 17-8 évesen szűz még valaki.. Én pontosan ezt akartam elkerülni hogy úgy feküdjek le vele, hogy nem vagyok tiszta előtte. Ha őszintén és higgadtan megbeszélnének mindent az emberek, lehet hogy nem is lenne olyan sok válás...???

2012. febr. 1. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!