Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is egy zenésszel nem a legjobb döntés leállni?!
oktalan általánosítás, a legtöbb híres zenésznek családja van, még azok közül is akik állatkínzórokkot játszanak.
ha olyan alak akkor nem kell hozzá koncerteznie hogy félrekúrjon, összehozza egy irodában is.
Egyetértek az utolsóval. Volt zenész barátom, én meg önbizalomhiányos vagyok. Tehát csak volt. Azt tudnod kell, hogy a legtöbb zenész (nem az, aki otthon pengeti az akusztikus gitárt, hanem az, aki tényleg zenélni akar közönség előtt) életében a zene az első, tehát le fog mondani randikat azért, mert épp próbál, majdhogynem másról se fog beszélni, csak a zenekaráról, és úgy alapjában véve, sosem leszel első az életében.
Bár lehet, hogy ebből idősebb korban "kinőnek", nem akarok általánosítani, de 20 körül én még csak ezt tapasztaltam. Ismerd meg, hamar kiderül, milyen típusú a kiszemelted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!