Szeretnék izmosodni melyik sport a legjobb rá, hogy nagy izmokat csináljon? Tudom, hogy sok időbe telik. Késő ezt elkezdeni 21 évesen? Lány vagyok, a lányok nehezebben izmosodnak, mint a fiúk!
Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 20:21
1/9 anonim válasza:
Minek neked nagy izom? A női testépítők gusztustalanok...
2/9 anonim válasza:
Mert az ugy megy kedves első hogy valaki 3 nap alatt női testépítő szintre kerül igaz? =)
3/9 clint válasza:
súlyemelés, atlétika.
Egyetértek az előttemszolóval, gisztustalan, nem fogsz pasit fogni ha izmos leszel, de te tudod, sosem késő, még 21 évesen sem. (ha lezbi vagy bocs)
4/9 anonim válasza:
Nem késő.Konditerembe menj!
Ha jó az étrended simán izmosodhatsz gyorsan is.
A fitness versenyző lányok nagyok szépek.
5/9 anonim válasza:
Remélem azzal tisztában vagy hogy a női szervezet nem erre van kitalálva.Az izomépítés alapja a tesztoszteron.Magyarul iszonyatos mennyiségű szteroidot ,növit és inzulint kell benyomnod ha nagy izmokat akarsz.A jóval keményebb edzések és erőltetett étkezések mellett.1 női testépítő mögött szerintem sokkal több munka van
6/9 anonim válasza:
Na most nem tudjuk a kérdezőnek mi számít nagy izomnak női testen.
Linkelj egy képet kérdező!
8/9 anonim válasza:
Már csak azért is kellene valami kép,mert csomó kérdés volt,ilyesmi,hogy hogy lehetne ilyen izmos combom és a linken Kate Moss volt:).Uh már nem lepődnék meg,semmilyen téves elképzelésen az izmos nőket illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!