Melyik a legjobb küzdő sport?
Ilyen nincs, hogy legjobb küzdősport. Küzdősportok az alábbiak: ökölvívás, taekwondo, birkózás, cselgáncs (judo), kick-box, muay thai (thai box), brazil jiu-jitsu, kempo, az összes karate, wing chun, szumó, vívás, K1, MMA.
Ezek azok amik küzdőSPORTok, itt vannak szabályok és
versenyek. A többi stílus az vagy önvédelem vagy harcművészet. (persze vannak átmenetek is, mert például a karate az harcművészet és küzdősport is egyben.)
Kérdező nem kell mást kérdezned, kismillió hasonló kérdés van, ha megnyitottad ezt itt is pontosíthatsz..
1. hsz - elvileg a karate, tkd nem sport, bár van versenyzős sportos águk.
wingchunban nem tudom milyen szabályra gondolsz, az a wingchun amit én ismerek (ugyan nem testközelből) megvakít és 2 másodperc múlva még a torkok is szikánkosra van ütve, ha nem vigyáz valaki, szóval ez ritkán sport.
egyébiránt van egy ökölvívó srác, ő nem nagyon díjjazná hogy az ökölvívást a thaibox mellett emlegetik.
én harcművészeteket támogatom, de én abból indulok ki hogy jó mestertől tanulhatsz, ő azt látja hogy ezeknek nincsen hagyománya M.Országon és sz.arul oktatják. érdemes elgondolkodni ezeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!