Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondhatom a páromnak, hogy ne csináljon nagy felhajtást Valentin nap alkalmából?
Ha te fiú vagy és ő lány,és előálsz egs ilyen ötlettel, akkor meg fog sértődni.
Ha te vagy a lány és ő a fiú, és iylet mondasz neki,akkor képes elhinni, és nem hoz ajándékot,amitől aztán megsértődsz. (Bocs, de ilyenek a tapasztalataim.)
Jobb ha a felhejtás mértékét beszélitekmeg: ne vigyél vacsorázni, de virág jöhet.
én vagyok a lány:D
nem várok el semmit amúgy, de igazad lehet utolsó akkor azt is meg kell neki mondjam, hogy ne vegyél semmit és én se fogok
csak nehogy aztán mégis
*kapjak valamit, aztán kellemetlenül érezném magam
bár egy csokitól még nem
Mivel még ilyen friss a kapcsolat, szerintem most még ne szólj neki, majd ha még együtt lesztek, akkor inkább jövőre. Még friss szerelmesek vagytok, tartsátok meg, nem kell nagy felhajtás! :)
Egyébként én is megmondtam a barátomnak, hogy nem szeretném, hogy tartsuk, neki szerintem rosszul esett kicsit, de mondtam neki, hogy csak úgy értem,hogy ajándékot ne vegyünk, inkább csináljunk valamilyen romantikus közös programot. :) Ebbe beleegyezett, és tetszett neki az ötlet, úgyhogy talán ilyesmit próbálj felvetni te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!