Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megmondhatom a páromnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondhatom a páromnak, hogy ne csináljon nagy felhajtást Valentin nap alkalmából?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt, születésnapja is lesz. itt van egy felesleges "ünnep", egy ok a felesleges pénzköltésre. enélkül is tudom, hogy szeret meg ő is. max valami apróságot vennék neki, nem akarom, hogy ő meg elvigyem vacsorázni(bár nem rá vallana) vagy vegyen valami drága ajándékot
2012. febr. 3. 09:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
persze megbeszélhetitek.
2012. febr. 3. 09:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Persze, mi ezt már rég megbeszéltük, ő kap egy csokit, én egy rózsát, aztán le van rendezve.
2012. febr. 3. 09:48
 3/10 Dögi ***** válasza:
100%
Nekem a barátnőm megmondta hogy nem ünnepeljük a Valentin napot, eggyel kevesebb gond :D 22/F
2012. febr. 3. 09:59
 4/10 anonim ***** válasza:
88%

Ha te fiú vagy és ő lány,és előálsz egs ilyen ötlettel, akkor meg fog sértődni.

Ha te vagy a lány és ő a fiú, és iylet mondasz neki,akkor képes elhinni, és nem hoz ajándékot,amitől aztán megsértődsz. (Bocs, de ilyenek a tapasztalataim.)

Jobb ha a felhejtás mértékét beszélitekmeg: ne vigyél vacsorázni, de virág jöhet.

2012. febr. 3. 10:00
 5/10 A kérdező kommentje:

én vagyok a lány:D

nem várok el semmit amúgy, de igazad lehet utolsó akkor azt is meg kell neki mondjam, hogy ne vegyél semmit és én se fogok

csak nehogy aztán mégis

2012. febr. 3. 10:10
 6/10 A kérdező kommentje:

*kapjak valamit, aztán kellemetlenül érezném magam

bár egy csokitól még nem

2012. febr. 3. 10:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Mivel még ilyen friss a kapcsolat, szerintem most még ne szólj neki, majd ha még együtt lesztek, akkor inkább jövőre. Még friss szerelmesek vagytok, tartsátok meg, nem kell nagy felhajtás! :)

Egyébként én is megmondtam a barátomnak, hogy nem szeretném, hogy tartsuk, neki szerintem rosszul esett kicsit, de mondtam neki, hogy csak úgy értem,hogy ajándékot ne vegyünk, inkább csináljunk valamilyen romantikus közös programot. :) Ebbe beleegyezett, és tetszett neki az ötlet, úgyhogy talán ilyesmit próbálj felvetni te is!

2012. febr. 3. 12:20
 8/10 Dottorre ***** válasza:
100%
Nálunk nincs Valentin nap szerencsére. Én kiejelentettem, hogy nincs (már csak azért is , mert pár napra rá névnapja is van :) ) De alapvetően soha egyik bnőmmel sem ünnepeltem, mert egy h*lye, generált ünnepnek tartom az egészet. Egyébként máskor, ha ünneplünk valamit (hogy ne legyen sértődés egyik oldalról sem) meghatározzuk a max limitet... pl mittomén évforduló 3000Ft. Mikulás 300Ft... ez elég jól bevált nálunk, tudom javasolni, így sértődés sincs!
2012. febr. 3. 12:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja mondjad neki ha nem akarod :) !
2012. febr. 5. 18:32
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem is akart,nagy felhajtást csinálni..:)
2012. febr. 5. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!