Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit veszel a párodnak valentin nap alkalmából?
Semmit, mert baromság, eredetileg nem is a szerelmesek ünnepe ez, nem tudom, miért kell megint majmolni valakit.
32/n
fuu én már sokféle ajándékot kaptam valentin napra. volt virág, cserepes virág (pl a korallvirág az gyönyörű, és nem nehéz gondozni) plüssmaci, mindenféle plüssállat, csoki, bonbon, gravírozott toll, keretezett fénykép, vers, szép, ötletes képeslap, párna, takaró, romantikus vacsora, és egyszer kaptam cipőt is :D de csak mert annyira mondtam, hogy az milyen szép és nem is volt drága, így a párom megvette nekem :)
szóval ilyen mindenféle gagyiságok, de ilyenkor nem ez a lényeg, mert bármilyen ócskaság, apróság is az ajándék, mindegyikről eszembe jut, hogy aznap mi történt, kitől kaptam, hogyan, miket mondott stb..
Én ezt veszem neki: [link]
Tuti teljesen odáig lesz!! Imádja az ékszereket...de melyik nő nem? 23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!