Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segitenétek légysziii. Gyorsan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitenétek légysziii. Gyorsan?

Figyelt kérdés
az van,hogy több,mint 1 hete járok egy fiúval és közben az a srác hiányzik, akivel előtte voltam....de annak,akivel előtte voltam nemigazán kellek azthiszem...nem tudom mit csináljak!!!ez a fiú viszont nagyon aranyos meg minden...nincs szivem megbántani!16/L
2012. máj. 14. 00:45
 1/5 anonim ***** válasza:
ülj két szék közé a földre, vagy arra a székre amit alád tesznek. Előző pasidat meg felejtsd el, nem jö vissza többé.
2012. máj. 14. 00:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha akivel most vagy együtt és nem érzel iránta semmit akkor még most mond meg neki később sokkal rosszabb lesz!

19/L

2012. máj. 14. 00:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, gyorsan.
2012. máj. 14. 00:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Egy jó tanács, későbbiekre is: Ne menj bele semmibe, amíg nem zártad le tökéletesen az előzőt!

Ne az újjal akarj vigasztalódni, ne használj soha senkit pótléknak. Ha ezt megfogadod, sok szenvedéstől kíméled magad és másokat is.

Ha nem érzel semmit az iránt, akivel vagy (ez is általános) hagyd ott, hiába aranyos, később csak jobban bántod.

2012. máj. 14. 01:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha tetszik neked ez a mostani srác, akkor szerintem adj még egy kis időt neki, hátha elfelejted mellette a volt barátodat. 1 hét azért még nem olyan sok idő, hogy máris megváltozzanak az érzéseid. Szerintem várj még egy kicsit. ;)
2012. máj. 14. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!