Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » KÖNYÖRGÖÖÖÖÖÖÖÖÖM, segitenétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KÖNYÖRGÖÖÖÖÖÖÖÖÖM, segitenétek?

Figyelt kérdés

tavaly nyár elején megismertem egy 30 körüli fiút( FÉRFIT :( ) hozzáteszem én csak 16 voltam akkor... tipikus olyan férfi, akit muszáj megszereznem akárcsak egy éjszakára is.. igy is lehet, elcsábitottam olyannyira, hogy a nyár minden napját szinte vele, nála töltöttem.. jó volt, de nem gondoltam volna, hogy szeretem.. aztán vége lett a nyárnak, iskola, munkahely. Meg mondta már a legelején hogy ez nem fog müködni tul fiatal vagyok, nem baj,

erősködtem, és azóta is viszonyom van vele, eleinte, még 2-3 naponta nála voltam, aztán egy héten 1-2 szer... utána hetente vagy két hetente... és november fele már volt hogy egy hónapja, nem is láttam...

aztán decemberbe úgy volt átjön, elöször megmutatom a kis lakásom :) reggel hiv, hogy nem tud, mert beteg. oké nyugi.. nem hittem neki, gondoltam kifogás, egy óra múlva felhivtam, lemegyek ápolni, nem engedte, na mindgey, nagy nehezen rávettem, hogy mehessek. úgy volt 5-re megyek.. 3 kor hiv, hogy hol vagyok már, nem birja, ő meg fog halni,

hát én voltam a legboldogabb, és rohantam szószerint, taxiba szálltam és mentem is hozzá.. ápolgattam, segitettem neki, anyukájának. este filmeztünk, majd együtt elaludtunk, reggel hazamentem, boldogaannnn, másnap hiv hogy menjek le, hát ilyen boldog se voltam még soha :-) lent voltam meegint nála :)

utána megint nem kerestük egymást. igazából, volt barátom.. de csak hogy őt elfelejtsem, szilveszter van.. végre megjött ibicsbe.. beszélgettünk, elvoltunk, már majdnem megcsokolt..amikor megjött a kedves barátom.. oké, akkor onnantól magyarázkodás neki.. közbe a lábammal, a 29 éves szerelmemmet simogattam... idegbeteg lettem elindultam haza.. megállittott, hogy aludjak nála.. de boldog voltam :) de nem aludtam nála..

aznap megfogadtam SOHAAAAAAA töbet SOHAAAAAAAAAAAA, nem beszélek vele.. rá két napra, sms... ? válaszolok, ez most mi? ?= annyit jelent, hogy mivan veled?... na akkor aznap ujra lementem hozzá.. egy ideig megint semmi, egy hónap mulva kb, lent ovltunk, 4en egy ismerösünknél.. ott is nagyon aranyos volt... de kb 1 óra mulva, vele, elvitettem magam a barátomhoz.. azaz ideges lett... oké, megérkeztünk, megállt, gondoltam, még akciózok vel egyet, mielőtt felmennék a barátomhoz.. hát nem ment, kiba****tt a kocsijából, persze ezt zokon vettem...

eltelt egy kis idő... a világ legnagyobb rib**ával, a világ legidiotabb pi***jával, akart KOMOLY kapcsolatot, oké, szeretem, ezért, azt kivántam legyek boldogok...de tudtam, hogy nem sokáig fog tartani, vége is lett, a csaj átba***a... áááá... az én szerelmem... :( szegény... március közepén kb még nála aludtam, aztán úgy április végéig, nem láttam... :'((((((((( hiánya felülmulhatlan volt... május elején találkoztunk, eljött értem suliba, nála voltunk pár ismerössel, ők estére leléptek, kettesbe maradtunk, szokásos, müsorozásunk, megvolt.. hazavitt.. Rendben.. én ezelőtt, április 30.án a legjobb fiú barátommal feküdtem le, egy jó ideig el is voltam igy ezzel a fiúval, aztán vele azóta is együtt vagyok, és kezdek beleszeretni.. viszont julius közepén, megcsaltam, a 30éves szerelmemmel... sohasoha nem felejtem el milyen jó volt, nem bántam meg, zerszer és ujra megtenném, másnap azért lelkiismeretfurdalás az volt...

most van augusztus, sajnos megint hiányzik az én szerelmemm....... ezért keresem folyamatosan, a napokba mgbántott, off.. sms sms sms.. nem válaszol, másnap ujra sms.. felhiv, hallja a hangomon, hogy rögtön elsirom magam, oké megvigasztalt... viszont az elmult pár napba, voltam nyaralni abarátommal.. akibe kezdek beleeesni.. és utolsó nap a nyaraláson mgnéztem a telefonját..és találtam egy pár fura sms-t egy nőtől.. oké zavar.. eltelt negyed óra, ezen jár a fejem... eltel egy óra még mindig, jó gésznap hozzáse szóltam.. a nő pont hivta kétzser.. de nem vette fel, és aztmondta soha nem veszi...hmm persze.. ilyen sms-ek után.. na mindgey... a lényeg, hogy nem tudom mit érzek a szerelmem iránt.. nem tudom mit tegyek.. nem tudom mit érzek abarátom iránt, féltékeny vagyok, és RETTENTŐEN FÉLEK HOGY ŐT IS ELVESZITEM, az biztos, hogy rettentően szeretem, és bármit megtennék érte, és zavar hogy megcsaltam, soha soha nem csaltam volna meg, ha nincs a 30éves "exem" mostmit csináljak? még mindig félek, hogy elvesztem, vagy hogy megcsal......... röviden ennyi...

2012. aug. 17. 23:46
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
100%
Aludj inkább, ne írogass. És a kérdésedre válaszolva: dugnálak.
2012. aug. 17. 23:47
 2/44 anonim ***** válasza:
100%
Aztarohadthétszentségit ember legyen a hátán aki ezt elolvassa és ír neked épeszű választ. (y)
2012. aug. 17. 23:47
 3/44 anonim ***** válasza:
Ez most akkor?
2012. aug. 17. 23:48
 4/44 anonim ***** válasza:
EEEEEEL sem olvasom!!!!!!!!!!már a korkülönbség miatt hagytam abba!tedd rendbe az agyadat.....tök mind1 miért!max privátba helyreteszlek!!!!
2012. aug. 17. 23:50
 5/44 A kérdező kommentje:

köszönöm, a hasznos válaszokat.. :)

muszáj volt végre, kiadnom magamból, és visszaemlékezni, segithetnétek....... :'(

2012. aug. 17. 23:50
 6/44 anonim ***** válasza:
100%
RIBIRIADÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
2012. aug. 17. 23:52
 7/44 anonim ***** válasza:
98%
Mi. A. Szar. Ez most komoly? Megcsalod a barátodat, aztán hisztizel, hogy jaj nehogy megcsaljon, brühühü. Ráadásul ez a stílus, ahogyan írsz, meg játszod az agyad... BŐŐEÁÁHH Undorodom tőled...
2012. aug. 17. 23:53
 8/44 anonim ***** válasza:
100%

röviden? b+

Őszintén, már 2.félrek*rásodnál kezdett zavaros lenni a sztori, a végére meg kész káosz....

Szerintem hagyd mindkettőt a fenébe, ha már ekkora r*banc vagy, akkor keress magadnak valami pénzes pasit inkább...

2012. aug. 17. 23:54
 9/44 A kérdező kommentje:
ribi riadó... lennél a helyzetembe, soha senkit nem szerettem ennyire és nem is fogok, én leszek a felesége, KERÜL AMIBE KERÜL!
2012. aug. 17. 23:54
 10/44 anonim ***** válasza:
nem olvastam el, de azt tudom mondani, hogy 16 évesen ne foglalkozz 30 éves pasival, mert aki ennyi idősen leáll veled, annak komoly önértékelési és egyéb problémái vannak, te meg még egy gyerek vagy, akár tetszik, akár nem
2012. aug. 17. 23:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!