Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » SEGÍTENÉTEK? Hogyan mozgósítsa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SEGÍTENÉTEK? Hogyan mozgósítsam? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2,5 év után nemrég szakítottam a barátommal. Mindkettőnk hibás nyilván, de leginkább az ő kényelmessége vezetett oda hogy kimondtam hogy legyen vége. Ennek ellenére nagyon szeretem, és azt mondja ő is és ő velem szeretné folytatni.

Elismerte az általan kifogásolt dolgokat, de nem tesz semmit azért hogy "egyedülállóból" újra "kapcsolatban" legyen...

Lényegében elvárja hogy én menjek hozzá hogy beszéljük meg a dolgokat, holott én szakítottam vele. Szerintem neki kéne bebizonyítani hogy kellek neki, neki kéne kitörnie a nyakát...de ő kényelmeskedik.

Én szeretnék újra vele lenni, mert szeretem, de ezzel jelezni akartam neki hogy nem lesz így jó.

Face-n írnék egy frappáns szöveget, csak úgy...hátha venné a lapot!

2012. júl. 18. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Tehát saját bevallásod szerint a kényelmessége miatt szakítottatok... és ő ennek ellenére sem aktivizálja magát, főleg az ügyben, hogy visszaszerezzen téged... akkor ezek után mit vársz még tőle, ha újra összejönnétek? Szerinted meg fog változni?
2012. júl. 18. 15:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Ő hazudott. Te meg szereted. Ő tudja, hogy te szereted, ezért te úgyis keresni fogod. A kisujját sem kell mozdítania és vissza mész hozzá mert szereted. = folytatódik a rossz kapcsolat.

Vagy!

Nem keresed, kibírod, hogy egyáltalán nem érintkezel vele, sehol. És ha szeret akkor keresni fog. Ha nem keres, akkor a fenti első két szó lép életbe. (Ő hazudott)

2012. júl. 18. 15:38
 3/4 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy az eszemmel tudom hogy nem kellene folytatni a kapcsolatot, de a szívem meg nem hagyja annyiban...

Én is tudom hogy semmi értelme...

Hagynom kéne de olyan nehéz...

2012. júl. 18. 15:47
 4/4 anonim ***** válasza:
No facebook.!!! Életedben beköszönő gondot soha ne fb-vel és társaival oldd meg(egyrészt nyoma marad, másrészt virtuális). + a hallgatás is lehet kommunikáció :)Azonban, ha mondandód van, személyesen közöld szerintem, mert azért az mindkettőtök számára szabályok közt zajlik. Virtuális közegben a pillanatnyi dühnek is marad nyoma, amit később megbánhatsz, ha ugyanezt szóban teszed más a helyzet azért. Szerintem egészségesebb is élőben.
2012. júl. 18. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!