Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEGÍTENÉTEK? Hogyan mozgósítsam? Mit tegyek?
2,5 év után nemrég szakítottam a barátommal. Mindkettőnk hibás nyilván, de leginkább az ő kényelmessége vezetett oda hogy kimondtam hogy legyen vége. Ennek ellenére nagyon szeretem, és azt mondja ő is és ő velem szeretné folytatni.
Elismerte az általan kifogásolt dolgokat, de nem tesz semmit azért hogy "egyedülállóból" újra "kapcsolatban" legyen...
Lényegében elvárja hogy én menjek hozzá hogy beszéljük meg a dolgokat, holott én szakítottam vele. Szerintem neki kéne bebizonyítani hogy kellek neki, neki kéne kitörnie a nyakát...de ő kényelmeskedik.
Én szeretnék újra vele lenni, mert szeretem, de ezzel jelezni akartam neki hogy nem lesz így jó.
Face-n írnék egy frappáns szöveget, csak úgy...hátha venné a lapot!
Ő hazudott. Te meg szereted. Ő tudja, hogy te szereted, ezért te úgyis keresni fogod. A kisujját sem kell mozdítania és vissza mész hozzá mert szereted. = folytatódik a rossz kapcsolat.
Vagy!
Nem keresed, kibírod, hogy egyáltalán nem érintkezel vele, sehol. És ha szeret akkor keresni fog. Ha nem keres, akkor a fenti első két szó lép életbe. (Ő hazudott)
Az a baj hogy az eszemmel tudom hogy nem kellene folytatni a kapcsolatot, de a szívem meg nem hagyja annyiban...
Én is tudom hogy semmi értelme...
Hagynom kéne de olyan nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!