Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk lányok segitenétek?

Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem h a brt nőm most lesz 14 éves de ahogy ismerem 16 éves évesnek simán kinéz. Én 16 vagyok már 1hónap és 17 napja együttvagyunk. Lehet ebböl tartós kapcs ha nagyon szeretjük egymást? több évesre gondolok. éshogy a korkülömbség nem nagy vagy jó?
2012. júl. 14. 16:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze szívesen segítek a tanácsaimmal,és az a tanácsom,hogy tanulj meg normálisan és helyesen magyarul írni !
2012. júl. 14. 16:55
 2/7 anonim válasza:
ha elvagytok akkor igen ha nem, nem. info hiányában nem tudok ennél többet segíteni . Amúgy 17 év alatt sokat számít a korkülönbség.
2012. júl. 14. 16:57
 3/7 A kérdező kommentje:
most a helyesírás lényegtelen mivel egz zte blade-el gyakorikérdésezek és kicsit laggos a teló nade a kérdésre válaszolj
2012. júl. 14. 16:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Honnan tudjam én ilyen fiatal fejjel nem gondolkodtam hosszú távú kapcsolatokban csak jöttek mentek a lányok soha nem is estem szerelembe tizenévesen mert fölösleges lett volna ....
2012. júl. 14. 17:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Persze, lehet belőle tartós, ha minde a ketten akarjátok és ugyanúgy szeretitek egymást. Egyáltalán nem nagy a korkülönbség.
2012. júl. 14. 17:11
 6/7 anonim ***** válasza:

2 év van köztetek ezen semmi gond nincs

És ha nagyon szeretitek egymást akkor ebből csak is hosszútávú kapcsolat lesz :D

2012. júl. 14. 22:53
 7/7 A kérdező kommentje:
á köszi a kommenteket :))
2012. júl. 15. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!