Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak az intelligens, szerény, visszafogottabb lányok?
Figyelt kérdés
Elkeserítő amit látok. Hiába járok strandra, koncertekre, szórakozóhelyekre(ritkán), falunapokra, egyszerűen folyton folyvást csak éretlen, buta lányokkal találkozok. Sosem találtam még szellemi partnert. Tudom, rossz helyen keresek, de hol kéne, ha nem itt? Hol vannak a velem szellemileg egy kaliberű lányok? Most lehet ez beképzelten de remélem lejön a lényeg.2012. aug. 9. 10:52
31/32 anonim válasza:
én ilyen lánynak tartom magam.
és igen, nagyobb általánosságban otthon. ha elmegyünk valamerre akkor sem a vad partikat fogjuk előnyben részesíteni. inkább beülünk valahova, elmegyünk biliárdozni, csocsó vagy valami hasonló...
32/32 default. válasza:
utolsó válaszoló, szeretsz csocsózni ?
nincs kedved egyszer eljönni velem csocsózni ?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!