Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol vannak az intelligens,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak az intelligens, szerény, visszafogottabb lányok?

Figyelt kérdés
Elkeserítő amit látok. Hiába járok strandra, koncertekre, szórakozóhelyekre(ritkán), falunapokra, egyszerűen folyton folyvást csak éretlen, buta lányokkal találkozok. Sosem találtam még szellemi partnert. Tudom, rossz helyen keresek, de hol kéne, ha nem itt? Hol vannak a velem szellemileg egy kaliberű lányok? Most lehet ez beképzelten de remélem lejön a lényeg.
2012. aug. 9. 10:52
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Templom,könyvtár.Itt a gyakorin tuti nincs,itt ne is keresgélj!:D
2012. aug. 9. 11:15
 12/32 anonim ***** válasza:
Érdekes...én meg egy intelligens fiút keresek,de valahogy mindig egy perverz disznóra akadok...:)
2012. aug. 9. 11:16
 13/32 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy rossz helyen keresek, inkább azt mondjátok meg hogy HOL keressek ilyen hölgyeket?
2012. aug. 9. 11:16
 14/32 A kérdező kommentje:
szentmise... persze.... Mint mondtam, nekem szellemi partner kell, nem egy buta hívő! Az se jobb, mint az éretlen ribancok.
2012. aug. 9. 11:18
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Szentmisét ne cikizd le!Én egyszer voltam anno vasárnap egy misén,és láttam pár rohadt szép csajt..,nem is gondoltam volna,hogy ilyen szép lányok is járnak misére.Attól még nem buta és nem fanatikus,hogy vasárnapi misére jár..,többre értékelem mint egy olyat aki rázza a pi..áját minden hétvégén egy diszkóban.Úgyhogy bátran lehet próbálkozni templomban is;)
2012. aug. 9. 11:22
 16/32 anonim ***** válasza:

Érdekes, én még ilyesmi férfit keresnék, és nem találok...

Amúgy szerintem, amiket leírtál, ott is kell lenniük, de őszintén: ezeken a helyeken hogyan derülne ki? Jellemezően nem egyedül járnak az emberek ilyesmi helyekre, hanem legalább ketten, vagy többen. Egyszerűen nem ismered meg őket így rendesen, pár óra alatt, távolról.

Mondjuk én szoktam egyedül járni színházba is (leginkább oda), meg néha moziba, koncertre... de furán is néznek rám emiatt, nem nagyon jellemző egyedül menni.

2012. aug. 9. 11:25
 17/32 anonim ***** válasza:

az ilyen lányok nem biztos h sok helyre eljárkálnak.

14/l

2012. aug. 9. 11:26
 18/32 anonim ***** válasza:
Keresd őket otthon,mert szerintem otthon kuksolnak a 4 fal között az ilyen lányok.
2012. aug. 9. 11:29
 19/32 A kérdező kommentje:
Ha otthon kuksolnak, azzal sajnos nem tudok mit kezdeni...
2012. aug. 9. 11:33
 20/32 anonim válasza:
Minek ugy is a ribancokra buktok :))
2012. aug. 9. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!