Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol vannak az intelligens,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak az intelligens, szerény, visszafogottabb lányok?

Figyelt kérdés
Elkeserítő amit látok. Hiába járok strandra, koncertekre, szórakozóhelyekre(ritkán), falunapokra, egyszerűen folyton folyvást csak éretlen, buta lányokkal találkozok. Sosem találtam még szellemi partnert. Tudom, rossz helyen keresek, de hol kéne, ha nem itt? Hol vannak a velem szellemileg egy kaliberű lányok? Most lehet ez beképzelten de remélem lejön a lényeg.
2012. aug. 9. 10:52
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
:K Itt.XD
2012. aug. 9. 10:53
 2/32 anonim ***** válasza:
Együtt érzek veled. Vannak, csak ritka mint a fehér holló.
2012. aug. 9. 10:53
 3/32 anonim ***** válasza:
Itt van nektek Császárnéni, nem elég?
2012. aug. 9. 10:57
 4/32 anonim ***** válasza:
0%
:D kolostorban xD
2012. aug. 9. 10:58
 5/32 dzsola ***** válasza:
0%
te egy kö*csög bu*zi lehetrsz mert a buta lányokat lehet a legkönyeben meg*kurni
2012. aug. 9. 10:58
 6/32 anonim ***** válasza:
szentmiséken, kulturális rendezvényeken
2012. aug. 9. 11:02
 7/32 anonim ***** válasza:
Én gyakorin kívül tényleg intelligens vagyok..XD
2012. aug. 9. 11:02
 8/32 anonim ***** válasza:
xD Császárnő ne hazudj :D téged olyan jól fel lehet fel lehet fel lehet fel lehet idegesíteni xd
2012. aug. 9. 11:04
 9/32 anonim ***** válasza:
Keress neten, ott sokan vannak, nagyobb valószínűséggel találsz normálisat. Fizikai helyszínek meg lehetnek: könyvtár, konditerem, múzeum, mozi, színház...
2012. aug. 9. 11:05
 10/32 anonim ***** válasza:

vannak, csak rossz helyen keresel ;)

szerintem ebbe pont beleillek :D

2012. aug. 9. 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!