Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol vannak az intelligens,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak az intelligens, szerény, visszafogottabb lányok?

Figyelt kérdés
Elkeserítő amit látok. Hiába járok strandra, koncertekre, szórakozóhelyekre(ritkán), falunapokra, egyszerűen folyton folyvást csak éretlen, buta lányokkal találkozok. Sosem találtam még szellemi partnert. Tudom, rossz helyen keresek, de hol kéne, ha nem itt? Hol vannak a velem szellemileg egy kaliberű lányok? Most lehet ez beképzelten de remélem lejön a lényeg.
2012. aug. 9. 10:52
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

keress neten.

14/l

2012. aug. 9. 11:35
 22/32 anonim ***** válasza:

Miért kuksolnának otthon?

Én mindenképpen visszafogottnak tartom magam, ettől függetlenül imádom a színházat (kedvencem), mozit, múzeumokat, könyvtárakat, kirándulást, fagyizást, sétálást, bizonyos koncerteket, strandra is szoktam néha menni...

Miért kéne attól még, hogy nem egy beképzelt dúvad valaki, otthon ülni?

2012. aug. 9. 11:36
 23/32 anonim ***** válasza:
Attól, h valaki intelligens, szerény, még nem azt jelenti, h templomba, könyvtárba jár. Nagyon szívesen járnék könyvtárba, de az ég világon semmi időm sincs, ezért inkább régi könyveket olvasok, vagy veszek egyet a könyvesboltban. Szerintem még egy-egy jobb suli környékén -amikor mennek hazafele- találhatsz hozzád való lányt. :)
2012. aug. 9. 12:03
 24/32 anonim válasza:
Egyébként szerintem van ilyen lány bőven, csak valószínűleg nem figyelsz fel rájuk. :/
2012. aug. 9. 12:05
 25/32 anonim ***** válasza:

Nézz el jövőre az Ezer Székelylány napjára. Ott biztos akadnak rendes lányok.

[link]

Ne add fel, én is évekig voltam egyedül, mígnem össze nem jöttem a barátnőmmel. Több, mint 2 éve vagyunk együtt. Rendes, nem iszik, nem cigizik, és nélkülem nem jár el bulizni.

Egy tipp, a nemzeti érzelmű lányok elvetik a liberális életmód vívmányait, inkább ezekben a körökben nézz körül, ha rendes lányt akarsz. Bár kivételek ott is akadnak sajnos.

2012. aug. 9. 12:17
 26/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 9. 12:39
 27/32 anonim ***** válasza:
A visszafogott lányok tényleg többet ülnek otthon, mint azok, akik szeretnek a társaság középpontjában lenni. Ettől még utóbbiak nem feltétlenül buták, és az előbbiek sem okosabbak. Aztán, intelligens emberek járhatnak strandra, koncertre, szórakozóhelyre is, mint ahogy a nem intelligensek is. Nem kell ehhez templomba menni, meg könyvtárba csak, aki CSAK ilyen helyekre jár, az elég egyoldalú, savanyú lehet. A szerény emberek nem olyan feltűnőek, talán ezért nem veszed őket észre. Az meg egy jogos elvárás, hogy egy párkapcsolatban legyen egyforma az értelmi szint. Rám illenek ezek, amiket leírtál, és elég otthonülős típus vagyok. ha megyek valahová szórakozni, akkor baráti társasággal szoktam, és nem is igen szoktak észrevenni, mert a barátaim feltűnőbb jelenségek. És ennek most semmi köze a külsőhöz, egyszerűen a szerény emberek nem szokták felhívni magukra a figyelmet, ettől még lehetnek szépek is vagy kevésbé szépek. Remélem sikerült eloszlatnom az összes sztereotípiát, és nyitni új és közös halmazokat a fejekben.
2012. aug. 9. 12:50
 28/32 anonim válasza:

Egyetértek a 27. hozzászólóval.

(Igaz, strandon engem biztosan nem lehet megtalálni - a strandolást meddő tevékenységnek érzem - ami még mindegy is -, de ha már "semmitevés", akkor megpróbálnám kevésbé banális módon kivitelezni és mondjuk érintetlenebb helyre mennék kikapcsolódni, vagy legalábbis nem turisztikai jelentőségű helyre..., mert ha meg úszni szeretnék, akkor nem társasággal megyek a strandra.

Másrészt én, abban az esetben, HA van párom, szeretek csinosan/nőiesen felöltözni, ha a társaságában jelenek meg - nyilvánvaló hátulütője a dolognak, hogy nagyon zavarba ejt, amikor többen meg is néznek - annak ellenére, hogy mondjuk épp ott van az oldalamon a párom és ez számomra egyébként megdöbbentő...)

2012. aug. 9. 15:23
 29/32 default. ***** válasza:
a kérdés jogos, ha megvan a válasz, kérlek oszd meg velem is.
2012. aug. 9. 15:55
 30/32 anonim ***** válasza:
12:17-nek igaza van népi rendezvényeken kell körülnézni, ott szép, és kedves lányok vannak (tapasztalat)
2012. aug. 9. 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!