Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesz valaki egoista ha azt mondja magáról, hogy egy
intelligens szép lánynak tartom magam?
Figyelt kérdés
Inkább mondja mindenkinek hogy csúnya vagyok és várja a cáfolást? Az olyan szánalmas szerintem. Meg idegesítő hogy egyeseknek nem lehet normálisan bókolni mert egyből azzal jönnek, hogy jaaj ne mondj ilyet nem is így van.
Attól, hogy szépnek tartom magam és tudom magamról, hogy okos vagyok miért vagyok egoista? Szerintem nem csak én vagyok az egyetlen ilyen ember...
Persze ezt nem hangoztatom a világnak, hogy igen sziasztok én vagyok a szép és okos lány!! :D Csak tisztában vagyok vele és nem tagadom le. Ez most baj??
Hanem hangosztad akkor nincs gond.Egyébként én ilyenekre nem mondok semmit magamba tudom milyen avgyok többiek meg nem érdekelnek így egyátalán nem hangoztatom nem vagyok egoista és tudom is hogy milyen vagyok ...
2012. febr. 26. 22:31
2/17 anonim válasza:
Ha nem hangoztatod a világnak, akkor te mondod magadról, hogy egoista vagy. Nem így lenne? Akkor még is csak az vagy. Amúgy meg sok az irigy ember. De amíg te felháborodsz ezen, az olyan, mintha tényleg igazuk lenne. Mintha tükröt tartanának eléd.
2012. febr. 26. 22:32
3/17 anonim válasza:
Az Ego imádata nem = rossz dolog
Túlzott önzés = rossz dolog
2012. febr. 26. 22:34
4/17 anonim válasza:
Küldj képet:)
2012. febr. 26. 22:35
5/17 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék ismerőssel találkozni :D Nem küldök képet xD
2012. febr. 26. 22:37
6/17 anonim válasza:
Én erre azt szoktam mondani, hogy sok olyan OKOS ember van, aki úgy gondolja magáról, hogy az és igazából annak is tűnik egészen addig, amíg meg nem szólal. :) Na poént félretéve. Én pl. nem gondolom magamat fú de intelligensnek és gyönyörűnek sem, de a külsőmmel nincs bajom, nem érzem magamat csúnyának és hülyének sem. Alapvetően a megfogalmazások lehetnek félreérthetőek szerintem. Az ha kiállsz és elmondod, hogy te egy szép, okos, intelligens, jóhumorú, "hibám semmi" tökéletes csaj vagy, akkor rögtön mindenkinek az ugrik be, hogy "úristen de egoista". Ellenben ha kiállsz és azt mondod, hogy alapvetően rendben vagy önmagaddal, elégedett vagy a külsőddel és tájékozottnak, jó beszélgetőpartnernek vallod magadat, az már mindjárt sokkal másabb, pedig a jelentése közel azonos, csupán kevésbé elszállt.
2012. febr. 26. 22:37
7/17 A kérdező kommentje:
Utolsó igazad lehet. És erről mi a véleményed: Egy helyes, vidám, kedves intelligens lánynak tartom magam. Egészséges önértékeléssel bírok, jóban vagyok és nem utolsó sorban elégedett is önmagammal.
Én ebben nem érzek egoizmust...
2012. febr. 26. 22:39
8/17 anonim válasza:
Ez teljesen jó és vonzó leírás szerintem.
És nyugodtan írhatod magad intelligensnek, mert senki sem olyan rohadt okos, de az emberek átlagos IQ-jához képest neked lehet sokkal több.
2012. febr. 26. 22:40
9/17 anonim válasza:
Inkább legyél büszke rá, hogy intelligens vagy, mint arra,hogy primitív és nem is akarsz intelligens lenni.
2012. febr. 26. 22:42
10/17 anonim válasza:
A szépség relatív, de én elhiszem, hogy szép vagy. Az emberek irigyek. Sokan pedig azt hiszik, hogy bunkó és beképzelt vagy, mert sok ilyen lány, hasonló dolgokat ír.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!