Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesz valaki egoista ha azt mondja magáról, hogy egy intelligens szép lánynak tartom magam?
Inkább mondja mindenkinek hogy csúnya vagyok és várja a cáfolást? Az olyan szánalmas szerintem. Meg idegesítő hogy egyeseknek nem lehet normálisan bókolni mert egyből azzal jönnek, hogy jaaj ne mondj ilyet nem is így van.
Attól, hogy szépnek tartom magam és tudom magamról, hogy okos vagyok miért vagyok egoista? Szerintem nem csak én vagyok az egyetlen ilyen ember...
Persze ezt nem hangoztatom a világnak, hogy igen sziasztok én vagyok a szép és okos lány!! :D Csak tisztában vagyok vele és nem tagadom le. Ez most baj??
Ez nem egoizmus...
Ha ez a véleményed magadról az több dolgot takarhat:
1. beképzeltséget
2. önértékelési problémát
3. reális véleményt
Amennyiben VALÓBAN ilyen vagy, akkor a 3. eset áll fenn.
Ha ezt a véleményedet HANGOZTATOD is, akkor viszont hiú és nagyképű lány vagy. Ha nem hangoztatod, akkor természetesen nincs baj, hiszen ha egy valóban szép és intelligens lány ezt TUDJA magáról, az csak azt jelzi, hogy tisztában van a saját adottságaival.
Remélem, te ilyen vagy - és akkor szerintem egyáltalán nem baj, hogy ismered saját adottságaid. Remélem, az orrod sem az eget veri, és akkor egész kellemes jelenség lehetsz.
Juj, nincs kedved ismerkedni? :-D
Szeretnék intelligens, szép barátnőt!
Én ugyan ezt mondom magamról!
Egyet értek veled!
Legyünk tisztában önmagunk korlátaival!
:D
Miért nem mondhatnánk magunkról ilyet? Főleg, ha mások is alátámasztják ezt. :D
Sziasztok!
Marika vagyok, intelligens és szép. Ismerkednék.
Portfólió:
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=dIqN7C..
Ez egyszerű pszichológia. Az emberek irigyek. Ha látják, hogy valaki jobb náluk, akkor rögtön megpróbálják visszahúzni. Ezért van az, hogy azt várják el, hogy rosszat mondjon magáról az ember, mert ha jót mond, akkor támadják.
Ebből az is kiderül, hogy azok az emberek primitívek, akik ok nélkül belekötnek abba, ha valaki jót mond magáról.
AZ SEM GOND, HA tudja magáról az ember, hogy ő jó, és ő ezt HANGOZTATJA is magáról. Ugyanis nyugodtan hangoztathatja, mert valós tény. Bár ez olyan dolog, mintha valaki azt hangoztatná, hogy az ég kék...
Ha egyértelmű, hogy az ember nem olyan jó, mint amilyennek mondja magát, akkor ezzel szembesíteni kell. De ha valóban olyan jó, akkor kussban kell irigykedni.
De itt, anonim oldalon nem lehet leellenőrizni, hogy valóban olyan jó ember-e, úgyhogy abból az információból kell kiindulni, amit megadott a kérdező, és arra a kérdésre kell válaszolni. Ezért szoktam itt mindig leszavazni azokat a válaszolókat, akik a kérdésre válaszolás helyett rinyálnak és nem képesek elfogadni, hogy a kérdező a saját állítása szerint jó.
#14es vagyok.
A #16. teljesen igaza van! Az első pontjához annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy ezt nevezzük kognitív diszonanciának. Ilyen az emberi társadalom, nem lehet mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!