Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm sokat hisztizik. Mit tegyek?
szerintem keres másik barátnőt.
vagy vidd el indulatkezelési terápiára.
ez nagyon nem normális. hisztizzen, ok, de az, hogy közben téged üt/vág/harap? még ha esetleg Te tehetsz tényleg a hisztiről - de ahogy írod, nem ez a helyzet.
én biztosan nem tolerálnék ilyet, akármennyire is szeretem.
Törd szilánkosra az arccsontját egy jégcsákánnyal.
Komolyra fordítva a szót: repeszd meg pár bordáját egy kapával.
Mehet a levesbe. Nem ertem, egyes emberek meddig kepesek turni, h a pin@ iranyitsa oket??
Az idiota noknek ha mindent elneznek, s nem kapnak pofonokat az elettol, semmi sem fogja arra motivalni, hogy ezen valtoztassanak. Orulj ha a szakitas utan nem fog zaklatni, mert ezt szoktak...
vmi lelki oka lehet. beszélgessetek sokat, próbáld meg kideríteni. valszeg érte valami nagy trauma régebben. esetleg a barátnőit, családját is "faggathatnád" erről.
gyanítom h családi gondok lehetnek, egyáltalán van apja és anyja?
kicsit autisztikusnak is tűnik, amit írsz. valszeg pszichológusra, pszichiáterre lenne szüksége. de az is lehet h paranoiás. legalábbis amit leírtál, abból erre tudok gondolni.
ha érzi részedről a szeretetet, az segíthet valamit.
1. Közöld vele, hogy ha még egyszer rajtad vezeti le a mérgét (természetesen fogja), akkor látott utoljára. Mi vagy Te barátom, villámhárító?
2. Tartsd be 1-et.
3. Tegyél föl egy Rolling Stones, vagy AC/DC cd-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!