Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm sokat hisztizik....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm sokat hisztizik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A 17 éves bnőm hihetetlen hisztis.Általában akkor jön rá ha nem talál valamit, nincs kedve valamihez, ha ideges, vagy ha féltékenykedik!Ilyenkor persze engem üt vág harap tép elmond mindennem meg hogy vége az egésznek blabla.. Utánna persze bocsánatot kér meg minden.Nem tudom hogy ez normális-e egy kapcsolatban vagy hogyan kezeljem.Elég sokat vagyunk együtt és én sosem bántottam.Nagyon szeretem. Szerintetek?

2012. aug. 9. 09:23
 1/10 okoska31 ***** válasza:
100%

szerintem keres másik barátnőt.

vagy vidd el indulatkezelési terápiára.

ez nagyon nem normális. hisztizzen, ok, de az, hogy közben téged üt/vág/harap? még ha esetleg Te tehetsz tényleg a hisztiről - de ahogy írod, nem ez a helyzet.

én biztosan nem tolerálnék ilyet, akármennyire is szeretem.

2012. aug. 9. 09:37
 2/10 anonim ***** válasza:
59%

Törd szilánkosra az arccsontját egy jégcsákánnyal.

Komolyra fordítva a szót: repeszd meg pár bordáját egy kapával.

2012. aug. 9. 09:40
 3/10 anonim ***** válasza:
elég érdekes a csaj...én tartanám a 10 m távolságot, vagy megkérdezném hogy konkrétan mi is a baja...
2012. aug. 9. 09:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Őrült a csaj,keress másikat, ez csak egyre rosszabb lesz.
2012. aug. 9. 09:54
 5/10 Golan Trevize ***** válasza:
64%
Két pofon, utána két unikum, aztán lenyugszik.
2012. aug. 9. 10:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
ilyenkor le kell teperni és jól megdugni! Bevállik
2012. aug. 9. 10:26
 7/10 Diavolino44 ***** válasza:
48%

Mehet a levesbe. Nem ertem, egyes emberek meddig kepesek turni, h a pin@ iranyitsa oket??

Az idiota noknek ha mindent elneznek, s nem kapnak pofonokat az elettol, semmi sem fogja arra motivalni, hogy ezen valtoztassanak. Orulj ha a szakitas utan nem fog zaklatni, mert ezt szoktak...

2012. aug. 9. 10:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is szakíts vele, változtasd meg a telefonszámod, mert, ha elhagyod tuti, hogy zaklatni fog egy jó darabig. Facebook-on meg tiltsd le. Ez a csaj szinte terrorizál, amit nem szabad sokáig tűrni. Illetve valószínűleg, hogy elgurult a gyógyszere, szal. nem normális, amit csinál, pszichiáterhez kéne fordulnia.
2012. aug. 9. 11:37
 9/10 anonim ***** válasza:
51%

vmi lelki oka lehet. beszélgessetek sokat, próbáld meg kideríteni. valszeg érte valami nagy trauma régebben. esetleg a barátnőit, családját is "faggathatnád" erről.

gyanítom h családi gondok lehetnek, egyáltalán van apja és anyja?

kicsit autisztikusnak is tűnik, amit írsz. valszeg pszichológusra, pszichiáterre lenne szüksége. de az is lehet h paranoiás. legalábbis amit leírtál, abból erre tudok gondolni.

ha érzi részedről a szeretetet, az segíthet valamit.

2012. aug. 9. 13:41
 10/10 anonim ***** válasza:

1. Közöld vele, hogy ha még egyszer rajtad vezeti le a mérgét (természetesen fogja), akkor látott utoljára. Mi vagy Te barátom, villámhárító?

2. Tartsd be 1-et.

3. Tegyél föl egy Rolling Stones, vagy AC/DC cd-t!

2012. aug. 15. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!